Hij haalt in 24 uur $100.000 op om te doneren aan een oudere vrouw: “Eindelijk kan ze nu stoppen met werken”

Janine image
door Janine

13 December 2022

Hij haalt in 24 uur $100.000 op om te doneren aan een oudere vrouw: “Eindelijk kan ze nu stoppen met werken”
Advertisement

Heel vaak, wanneer een bepaalde leeftijd wordt bereikt, beginnen mensen te verlangen naar hun pensioen en dromen ze ervan om hun dagen in alle rust en stilte door te brengen, na een leven lang werken. Soms komt het echter voor dat je veel langer je werk moet doen dan je denkt of hoopt. Om deze reden is het ontroerend om een ​​oudere persoon te zien die werkt ondanks dat hij de juiste leeftijd heeft om daarmee te stoppen.

Geconfronteerd met de beelden van deze oudere vrouw die bij Walmart werkt, konden veel mensen niet toekijken en besloten ze in te grijpen door de vrouw te helpen met donaties. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via dbon973_/TikTok

Advertisement
dbon973_/TikTok

dbon973_/TikTok

Devan Bonagura is een jongen die op TikTok bekend is onder het pseudoniem dbon973_. Op een dag, terwijl hij in een van de Walmart-winkels was, zag hij een oude vrouw die tijdens haar lunchpauze in een stoel zat om uit te rusten voordat ze weer aan het werk ging. Zodra hij haar opmerkte, wilde de jongen een video registreren en plaatste die meteen op sociale media.

De naam van de vrouw is Nola en ondanks dat ze de juiste leeftijd had om met pensioen te gaan, was ze nog steeds gedwongen om te werken. Om deze reden koos Devan ervoor om iets te doen.

Advertisement
dbon973_/TikTok

dbon973_/TikTok

De clip werd 29 miljoen keer bekeken, daarom besloot de jongen iedereen te vragen om samen te werken en startte hij een inzamelingsactie op de GoFundMe-pagina om de vrouw te helpen.

"Nola werkt bij Walmart en dat zegt genoeg. Laten we ons allemaal verenigen en haar helpen. Alleen wij kunnen haar laten stoppen met werken." Aanvankelijk dachten gebruikers dat het een truc van de jongen was om geld te verdienen, maar toen ze zich realiseerden dat het geld echt allemaal naar de vrouw zou gaan, aarzelden ze niet en begonnen te doneren. In slechts 24 uur werd meer dan $100.000 opgehaald.

dbon973_/TikTok

dbon973_/TikTok

Het bedrijf probeerde roet in het eten te gooien door de jongen te vragen ermee te stoppen, anders zouden er maatregelen worden genomen. Hij antwoordde kalm dat niets hem ervan zou weerhouden om met zijn missie door te gaan. Om deze reden nam hij contact op met de dochter van Nola om haar te ontmoeten en hen het ingezamelde geld te geven. De oudere vrouw legde uit dat ze nog steeds werkt om het huis af te betalen, maar dat ze dankzij dit geld een grote stap naar haar pensioen kan zetten.

Wat vind je van het gebaar van Devan en de gebruikers?

Advertisement