Ze ontdekt dat ze nog een kind verwacht terwijl ze zwanger is van een tweeling

Janine image
door Janine

08 December 2022

Ze ontdekt dat ze nog een kind verwacht terwijl ze zwanger is van een tweeling
Advertisement

De zwangerschap is altijd een staat geweest vol mysteries en verrassingen: elke zwangerschap is uniek en geen enkele moeder heeft ooit twee identieke zwangerschappen meegemaakt. In feite zijn er veel factoren die een rol spelen als het gaat om het groeien van een kind in je en daarom is het altijd moeilijk om voorspellingen te doen. Was ooit het baren van een tweeling een uitzondering en meerlingzwangerschappen een zeldzaamheid, komen tegenwoordig dit soort zwangerschappen steeds vaker voor, vooral vanwege de hogere leeftijd bij de conceptie. En dan zijn er meer unieke dan zeldzame gevallen, bij insiders bekend als "superfoetatie", waarbij een vrouw zwanger wordt terwijl ze al een kind verwacht.

"Onmogelijk!" zul je ongelovig uitroepen. Niet echt. Een hoogst onwaarschijnlijke gebeurtenis, dat zeker, maar het verhaal van deze moeder leert ons dat niets onmogelijk is tijdens de zwangerschap.

via The Sun

Advertisement
@tamingtriplets/TikTok

@tamingtriplets/TikTok

De TikToker @tamingtriplets is een Amerikaanse moeder die haar ervaring over het moederschap deelt op haar sociale mediakanaal. De vrouw, al moeder van een meisje, werd voor de tweede keer zwanger toen ze ontdekte dat ze een tweeling verwachtte. Stel je haar verbazing voor toen de arts tijdens een controle onthulde dat ze een derde verwachtte. "Je hebt drie kinderen in je buik”, onthulde de dokter eenvoudigweg aan haar, waardoor zij en haar partner geschokt achterbleven. "Deze dokter heeft ons helemaal niet voorbereid op het nieuws", bekent de vrouw, eraan toevoegend dat haar partner aanvankelijk dacht dat het een grap was.

Het derde kind, legde de dokter uit, werd ongeveer 10 dagen na het begin van de zwangerschap van de tweeling verwekt. Er zijn maar heel weinig van dergelijke gevallen in de geschiedenis van de geneeskunde, maar het is mogelijk. En dus, terwijl de buik enorm begon te groeien, is het paar geleidelijk aan het idee gewend geraakt.

Advertisement
@tamingtriplets/TikTok

@tamingtriplets/TikTok

De meisjes werden 3 maanden te vroeg geboren en het gezin maakte in de eerste 65 dagen na de geboorte zeer moeilijke momenten door. Maar alles ging goed en al snel was de familie verenigd in hun huis. "Toen we eindelijk naar huis gingen, was het de mooiste dag van mijn leven!" riep de extatische moeder uit. Na de hele zwangerschap te hebben gedocumenteerd en ook de aspecten te vertellen die normaal gesproken verborgen blijven, blijft de vrouw nu getuigen van haar ervaring als moeder op haar sociale mediakanaal, waarmee ze de genegenheid en waardering van veel andere gebruikers verzamelde.

Een verhaal dat ons doet glimlachen en ontroeren, vind je ook niet?

Advertisement