"Na mijn scheiding heb ik mijn uiterlijk veranderd: nu ben ik onherkenbaar"

Janine image
door Janine

10 December 2022

"Na mijn scheiding heb ik mijn uiterlijk veranderd: nu ben ik onherkenbaar"
Advertisement

Er zijn momenten in ieders bestaan ​​dat je iets in je leven wilt veranderen, misschien je karakter of houding, momenten waarop je begrijpt dat je de manier waarop je leeft wilt veranderen, wilt verhuizen of gewoon een element wilt veranderen van je lichaam wat je niet mooi vindt.

Vaak associëren we objecten, elementen of zelfs iemands uiterlijk met momenten in het leven die men zou willen vergeten of in ieder geval willen overwinnen. Na de scheiding koos deze vrouw er voor om haar uiterlijk te veranderen, zozeer zelfs dat ze een nieuwe, bijna onherkenbare persoon werd. Laten we eens kijken hoe ze is veranderd.

via marissa.jeanelle/TikTok

Advertisement
marissa.jeanelle/TikTok

marissa.jeanelle/TikTok

Marissa Pool is een 29-jarige vrouw, op sociale media bekend onder het pseudoniem marissa.jeanelle. Op haar TikTok-pagina deelt ze video's waarin ze verhalen vertelt over haar dagelijks leven, maar bovenal vertelt ze heel vaak hoe ze besloot een ander mens te worden nadat ze brak met haar man. Ze waagde het erop en begon aan zichzelf te werken om zich beter te voelen.

"Ik ontmoette mijn ex toen ik nog maar 17 was. Sindsdien heb ik niets anders gedaan dan worden wat er van me werd verwacht, namelijk een vrouw en een moeder. Inmiddels was ik mijn passies en mezelf vergeten. Ik besefte dat ik mezelf geen prioriteit gaf."

Toen zij en haar ex-man uit elkaar gingen, koos ze ervoor om prioriteit te geven aan haar interesses, omarmde ze opnieuw haar liefde voor alternatieve muziek en begon ze zich anders te kleden, haar haren en make-up in een stijl te dragen die ze altijd had bewonderd maar nog nooit had uitgeprobeerd.

Advertisement

"Ik besloot mijn uiterlijk te veranderen om van mezelf te houden. Sinds ik mijn uiterlijk begon te waarderen, heb ik ook mijn innerlijke zelf kunnen accepteren. Het was geen transformatie van dag naar nacht, het kostte me wat tijd, ik moest langzaam accepteren zoals ik werd. Ik veranderde elk facet van mijn leven, te beginnen met mezelf".

Veranderen vergt enorm veel moed. Marissa heeft, na jarenlang prioriteit te hebben gegeven aan anderen, besloten aandacht aan zichzelf te besteden en naar haar eigen verlangens te luisteren. Eindelijk voelde ze zich vrij om te zijn wat ze wilde.

Wat vind jij?

Advertisement