Stewardess werkt op eerste kerstdag: haar vader koopt vliegtickets om bij haar te zijn

Janine image
door Janine

23 December 2022

Stewardess werkt op eerste kerstdag: haar vader koopt vliegtickets om bij haar te zijn
Advertisement

Het ouderschap is natuurlijk het moeilijkste, maar zeker ook het meest lonende beroep. Elke vader en moeder zal alles doen voor hun kleintjes, ook als ze volwassen zijn geworden. Bovenal willen ze geen beloningen, het zal genoeg zijn voor hen om naar hun kind te kijken en een glimlach op zijn gezicht te zien.

Hun doel is om de kinderen zich altijd op hun gemak, maar vooral geliefd te laten voelen. Wanneer ze echter opgroeien, wordt het steeds moeilijker om bij hen te zijn, omdat de verplichtingen ook toenemen. Feestdagen, vooral Kerstmis, kunnen een uitstekende gelegenheid zijn om het hele gezin bij elkaar te brengen.

Toen deze vader echter de mogelijkheid zag verdwijnen om Kerstmis met zijn dochter, die stewardess is, door te brengen omdat ze dienst zou hebben, verspilde hij geen tijd en kocht vliegtickets om Kerst met haar door te brengen.

via Fox Atlanta

Advertisement

Pierce Vaughan werkte als stewardess voor Delta Airlines. Ze had geprobeerd vrij te nemen met Kerst, zodat ze die met haar familie kon doorbrengen. Haar pogingen waren tevergeefs en ze had die dag dus moeten werken. Ze had zich er inmiddels bij neergelegd dat ze de feestdagen niet met haar ouders kon doorbrengen. Maar ze was vergeten dat haar vader alles zou doen om haar gelukkig te maken.

Om deze reden besloot Hal Vaughan, haar vader, vliegtickets te kopen en te vertrekken. Hij had elke vlucht die hij nam gesynchroniseerd met het werkschema van Pierce, zodat ze op 24 en 25 december samen zouden zijn.

Tijdens een van de vluchten zat Hal toevallig op de stoel naast een steward, een collega van de vrouw, Mike Levy. Toen laatstgenoemde het verhaal van zijn reisgenoot hoorde, leek het hem zo mooi dat hij, naast het maken van foto's, het wilde delen op zijn Facebook-pagina, om te getuigen van de liefde van een vader voor zijn dochter.

Advertisement

“Hal - zegt Mike - besloot dat hij de feestdagen met Pierce zou doorbrengen. Daarna ging hij aan boord van elk van haar vluchten. Hij had zijn uiterste best gedaan om met kerst tijd met zijn dochter door te brengen. Wat een geweldige vader! Ik wens jullie allebei fijne feestdagen!”.

Ook de luchtvaartmaatschappij, nadat ze op de hoogte waren van de gebeurtenis, wilde deze vader prijzen: "We waarderen al onze medewerkers die tijdens de feestdagen werken om klanten van Delta te bedienen en we vinden het geweldig om te zien dat deze fantastische vader de kans krijgt om Kerstmis met zijn dochter door te brengen".

Zou je hetzelfde hebben gedaan als Hal of zou je een andere verrassing hebben gerealiseerd?

Advertisement