Ze woont in een huis zonder verwarming: “Ik zal jullie de trucs vertellen om warm te blijven”

Janine image
door Janine

19 December 2022

Ze woont in een huis zonder verwarming: “Ik zal jullie de trucs vertellen om warm te blijven”
Advertisement

Veel mensen kijken uit naar de winter. Veel mensen houden van lage temperaturen, niet alleen omdat de bergtoppen wit beginnen te kleuren en je lange wandelingen in de sneeuw kunt maken, maar ook omdat je zo kunt genieten van de warmte van het huis: de open haard aansteken en naar een film kijken terwijl je een kop warme chocolademelk drinkt.

Lage temperaturen kunnen echter een probleem zijn voor degenen die geen verwarming in hun huis hebben. Zoals deze vrouw overkwam die haar trucs om warm te blijven wanneer ze thuis is, wilde delen via haar sociale netwerken. Laten we eens kijken wat ze zijn.

via candyrainuk/TikTok

Advertisement
candyrainuk/TikTok

candyrainuk/TikTok

Haar naam is Meghan, moeder van twee kinderen, en bekend op sociale netwerken met de naam candyrainuk. In een video onthulde ze dat haar huis geen centrale verwarming heeft. Om deze reden moest ze noodzakelijkerwijs alternatieve methoden vinden om zichzelf tegen de kou te beschermen. Al deze oplossingen wilde ze delen met haar volgers.

In de clip met de titel "dagelijks leven zonder centrale verwarming" laat Meghan eerst de buitenkant van het huis zien, met het gras bedekt met sneeuw, om te onderstrepen hoe laag de temperaturen echt zijn, en nodigt vervolgens gebruikers uit om zich samen met haar klaar te maken voor een dag werken vanuit huis.

Advertisement
candyrainuk/TikTok

candyrainuk/TikTok

Het eerste dat je moet doen, is een warm drankje drinken, onder ten minste twee lagen dekens. Op deze manier wordt een gevoel van warmte waargenomen en kan de hete kop ook worden gebruikt om de handen te verwarmen. "Als ik me aankleed - legt de vrouw uit - trek ik verschillende lagen kleding aan om de kou niet te voelen. Ik draag meestal drie overhemden en drie paar sokken, de een over de ander, en dan een muts. Mijn echte geheim echter, zijn de laarzen die erin slagen mijn voeten goed te beschermen".

Natuurlijk kan je goed aankleden je tegen de kou beschermen, maar je hebt nog steeds wat warmte nodig. De vrouw legde uit dat ze 3 (draagbare) elektrische verwarmingstoestellen heeft, opgesteld in de kleinere kamers, maar dat die te veel energie verbruiken en ze gedwongen is ze slechts een paar uur per dag aan te zetten.

candyrainuk/TikTok

candyrainuk/TikTok

"De ervaring zonder centrale verwarming te zitten is heel positief, omdat je leert leven in een oncomfortabele omgeving, maar vooral alternatieve oplossingen moet zoeken. Je begrijpt dat niet iedereen hetzelfde comfort heeft, maar bovenal dat er veel mensen zijn die dagelijks met deze uitdagingen te maken hebben. Mijn kinderen klagen over deze situatie, maar ik hoop dat dit alles hen leert zich aan te passen aan de verschillende situaties waarmee ze worden geconfronteerd".

Welke oplossing zou jij kiezen?

Advertisement