Moeder kreeg kritiek op sociale media omdat ze haar dochter een jonhgensnaam had gegeven

Janine image
door Janine

01 Januari 2023

Moeder kreeg kritiek op sociale media omdat ze haar dochter een jonhgensnaam had gegeven
Advertisement

Het kiezen van een naam voor je kinderen is een spannend en soms behoorlijk uitdagend avontuur. Als de twee ouders het bijvoorbeeld niet eens zijn over de mooiste naam, kan het moeilijk zijn om een ​​compromis te vinden dat beide gelukkig maakt. Dan zijn er vrienden en familieleden die altijd hun zegje willen doen over elke beslissing en is er het onvermijdelijke besef dat de naam iets zal zijn dat de baby voor het leven met zich mee zal dragen. Maar wie van ons heeft nooit minstens één keer zijn naam willen veranderen?

Er zijn ouders die zeer originele keuzes maken voor de namen van hun kinderen, wat nogal wat kritiek oplevert van vrienden, familie en kennissen. Het verhaal van deze moeder leert ons hoe belangrijk het in deze gevallen is om overtuigd te zijn van je keuze.

via Daily Record

Advertisement
@camille_munday/TikTok

@camille_munday/TikTok

TikToker Camille Munday deelde haar zwangerschap en de geboorte van haar dochtertje met haar volgers op haar sociale mediakanaal. Maar toen ze de naam van de baby in een video onthulde, moest ze haar keuze verdedigen tegen de kritiek van velen. De jonge vrouw noemde het kleine meisje namelijk Lennon, een typisch mannelijke naam. "Ik snap het niet. Is Lennon een meisjesnaam?" reageerde een gebruiker. "Ik dacht altijd dat het een jongensnaam was." Anderen waren minder gevoelig tegenover de vrouw, en bekritiseerden haar hard voor de keuze en verzekerden haar dat hun dochter later erg boos op haar zal zijn.

Er waren ook veel mensen die haar keuze goedkeurden. "Ik ken alleen meisjes met die naam. Ik vind het prachtig", merkte de een op, terwijl een ander schreef: "Ik hou van haar naam en ze is prachtig."

Advertisement
@camille_munday/TikTok

@camille_munday/TikTok

De jonge vrouw liet zich niet ontmoedigen door de kritiek en snoerde de ontevreden gebruikers de mond met een andere video waarin ze een kus stuurt op de melodie van een themalied en vervolgens het slapende kleine meisje in haar armen streelt. Een elegante maar doortastende manier om vervelende tegenstanders op hun plaats te zetten. Camille blijft talloze video's van haar leven als fulltime moeder delen, waarin ze Lennon altijd blij en glimlachend laat zien.

We complimenteren deze moeder met haar originele keuze, maar vooral met de vastberadenheid waarmee ze het hoofd wist te bieden aan degenen die probeerden haar het gevoel te geven dat ze misplaatst was.

Advertisement