Hij geeft £400.000 uit om zijn team vakantie te geven: hij wordt beschouwd als de "beste baas ter wereld"

Janine

27 Januari 2023

Hij geeft £400.000 uit om zijn team vakantie te geven: hij wordt beschouwd als de
Advertisement

Wanneer een taak gezamenlijk wordt uitgevoerd, is het noodzakelijk om een ​​positieve omgeving te creëren, waarin elk element perfect bij de andere past. Alleen zo kunnen optimale resultaten worden behaald. Iedereen op de werkvloer moet altijd klaar staan ​​om zijn collega een handje te helpen, om samen bepaalde doelen te bereiken. Bij dit alles speelt echter het hoofd van het bedrijf of de sector een doorslaggevende rol, hij moet als eerste een vreedzame en proactieve sfeer creëren.

De hoofdrolspeler van dit verhaal probeert in feite op alle mogelijke manieren te zorgen voor hecht en productief personeel. Om deze reden besloot hij al zijn werknemers vakantie te gunnen, hij werd dan ook omschreven als de "beste baas ter wereld".

via India Times

Advertisement

Mark Neilson is het hoofd van een bedrijf, maar in de eerste plaats wil hij benadrukken dat hij een man is die voortdurend met andere mensen omgaat. Individuen die voldoening nodig hebben om te begrijpen dat ze geweldig werk leveren. Zoals hij zelf uitlegde, komt hij uit een bescheiden familie, dus hij kent de waarde van geld heel goed.

Juist daarom wil hij in zijn bedrijf hard werken belonen, omdat hij weet dat alleen op deze manier zijn medewerkers worden aangemoedigd om altijd het beste van zichzelf te geven. Om hen te bedanken, organiseerde hij vakanties ter waarde van 400.000 pond (450.000 euro) voor hen.

Hij besloot bovendien £82.000 (ongeveer €93.000) uit te geven om 50 werknemers op vakantie naar IJsland te sturen en bracht andere werknemers naar Cancun met £61.000 (ongeveer € 70.000) in contanten om te delen.

"Ik vind het leuk - legt Mark uit - om mensen te helpen hun doelen te bereiken. De realiteit is dat als je mensen motiveert om hun werk goed te doen, ze beter werken, meer werken en in je bedrijf blijven. Ik wil dat mensen 10 jaar blijven, niet 10 maanden "Daarom moet ik ze aanmoedigen en ze duidelijk maken dat ze belangrijk zijn. Het geeft ontzettend veel voldoening om te zien dat mensen op je vertrouwen. Als ik mijn medewerkers zie groeien en hun doelen zie bereiken, kan ik alleen maar tevreden zijn en ze vakantie geven lijkt me het minste wat ik kan doen."

Denk je dat dit gedrag werknemers kan helpen om het steeds beter te doen en een proactieve omgeving te creëren?

Advertisement