Zodra ze klaar is met haar studie, vindt ze haar droombaan en verdient ze €4.600 per maand

Janine image
door Janine

23 Januari 2023

Zodra ze klaar is met haar studie, vindt ze haar droombaan en verdient ze €4.600 per maand
Advertisement

Na het afronden van de hogere school of het lyceum stelt elke student zichzelf de vraag over zijn toekomst. Op die momenten twijfel je welke kant je op wilt, er zijn twee belangrijkste alternatieven: je studie vervolgen en naar de universiteit gaan, of gaan werken. In het laatste geval kan men echter gemakkelijker de eigen autonomie bereiken en kan men zich eerder losmaken van de ouders. Maar zelfs na het afstuderen is het moeilijk om een ​​baan te vinden die past bij waarvoor je hebt gestudeerd.

De hoofdpersoon van het verhaal besloot direct na haar studie een baan te zoeken en slaagde er zo in de baan van haar dromen te vinden waarmee ze 4600 euro per maand verdient. Laten we eens kijken wat het is.

via Business Insider

Advertisement

Emery Wallerich is een 24-jarige vrouw, haar droom van kinds af aan was om op een schip te werken, blijkbaar zijn haar wensen werkelijkheid geworden en, hoewel nog erg jong, slaagde ze erin de baan te vinden waar ze altijd op had gehoopt. Zodra ze klaar was met haar studie, nadat ze op 22-jarige leeftijd afstudeerde in digitale communicatie, werd ze onmiddellijk aangenomen als stewardess op een privé-zeilboot van 42 meter die eigendom was van een familie uit Florida. Ze brengt haar leven door op zee en bezoekt de mooiste steden ter wereld.

Haar doel is om voor het jacht en de familie te zorgen. "Ik maak de bedden op, serveer de maaltijden en drankjes, breng zonnebrandcrème en handdoeken mee, maak de douches schoon, stofzuig, organiseer de avonden. Ik zorg ervoor dat de boot altijd in perfecte staat is."

Advertisement
emerywallerich/Instagram

emerywallerich/Instagram

Haar leven lijkt een droom te zijn, het huishouden op de boot doen en voor elk detail moeten zorgen weegt haar niet zwaar, want dankzij dit werk kan ze de mooiste plekken ter wereld bezoeken. Op zijn sociale netwerken deelt ze in feite al haar reizen en vertelt ze over de verschillende culturen waarmee ze in contact komt.

Elke maand verdient Emery voor haar fulltime baan aan boord van een zeilboot zo'n 5.000 dollar, ofwel 4.600 euro. Een aanzienlijk bedrag waardoor ze veel kan sparen. “Ik kan veel geld sparen, want mijn onderdak en eten wordt volledig door mijn werk verzorgd”.

Wat vind jij, zou je zo'n baan accepteren die je aan de ene kant dwingt om op een boot te leven, maar je aan de andere kant de grote wonderen van de wereld laat zien?

Advertisement