Ze wordt 15 minuten dood verklaard: "Ik zag het Paradijs, ik ben daar 5 jaar geweest"

Janine image
door Janine

21 Februari 2023

Ze wordt 15 minuten dood verklaard: "Ik zag het Paradijs, ik ben daar 5 jaar geweest"
Advertisement

Er zijn mensen die in het hiernamaals geloven en mensen die geloven dat er aan het einde van het aardse bestaan ​​niets op ons wacht behalve een oneindige duisternis. Weer anderen verklaren zich ruimdenkender, zonder zich aan een bepaald standpunt te houden. De episodes die worden gerapporteerd door degenen die de komst van het einde ervaren en op wonderbaarlijke wijze terugkeren nadat ze klinisch overleden zijn verklaard, zijn echter bekend: sommigen geloven dat deze verschijnselen het gevolg zijn van hersenveranderingen, maar degenen die ze uit de eerste hand ervaren, verklaren absoluut zeker te zijn van wat ze zagen en hoorden. In dit artikel rapporteren we het verhaal van een vrouw die ongeveer 15 minuten "dood verklaard” was en daarna weer tot leven kwam.

via Index

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Dr. Linda Kramer ging, nadat ze zoals elke ochtend wakker was geworden, naar de badkamer. Eenmaal daar voelde ze het sterke gevoel in slaap te vallen, maar dat was niet helemaal zo: de vrouw riskeerde te overlijden. Pas na haar herstel vernam ze dat ze bijna een kwartier klinisch overleden was verklaard, waar ze kennelijk geen weet van had.

Linda vertelde wat ze in die periode “ervoer”: ze had de indruk dat ze al vijf jaar in de hemel was. Hoewel het een tijdloze plek was, waar het verstrijken van de uren niet werd waargenomen, schatte ze de tijd die ze ergens anders doorbracht op basis van haar gewaarwordingen en alle avonturen die ze zich herinnerde.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Kramer beschreef het als een plek vol suggestieve beelden, waar ze elke gewenste vorm kon aannemen. “Ik bevond me in wat ik het bloemenveld noemde. Ik keek naar een bergketen die 30.000 keer groter was dan de Mount Everest. Er was een enorme bergketen achter me. Ik kon gebouwen en wolkenkrabbers zien. Dubai heeft kleine miniatuurhutten ter vergelijking. Ik zag meren, ik kon alles vanuit een panoramisch uitzicht zien."

Om van de ene plaats naar de andere te gaan, zei ze, hoefde ze alleen maar te denken aan de plaats waar ze heen wilde en ze was er meteen en werd ernaar vervoerd, bijvoorbeeld naar de top van een berg. "Ik had contact met mensen, praatte met ze, en ik kon ze worden."

Linda Kramer is niet de eerste die soortgelijke episodes vertelt, hoewel veel wetenschappers blijven beweren dat leven in het hiernamaals niet mogelijk is. Wat is jouw mening hierover?

Advertisement