Ze staat eerder op om er onberispelijk uit te zien als ze haar kinderen naar school brengt: “Andere moeders zijn slonzig”

Janine

07 Februari 2023

Ze staat eerder op om er onberispelijk uit te zien als ze haar kinderen naar school brengt: “Andere moeders zijn slonzig”
Advertisement

Wanneer iemand ouder wordt, komt al het andere meestal op de achtergrond en wordt zijn hele bestaan ​​opnieuw gekalibreerd volgens de kinderen: als ze nog heel jong zijn, zijn onze kinderen namelijk volledig afhankelijk van onze aanwezigheid, maar ook als ze opgroeien, blijven hun verplichtingen ons conditioneren, waardoor we soms gedwongen worden tot ingewikkelde in elkaar passende strategieën om alle dingen die we moeten doen op elkaar af te stemmen. Het komt vaak voor dat moeders de gewoonte verliezen om voor zichzelf te zorgen, door rokken, blouses, jurken en hakken in de kast te laten en in plaats daarvan de voorkeur geven aan comfortabelere trainingspakken en sportschoenen. Niet alleen dat: er zijn er zelfs die stoppen met het dragen van make-up, die de deur uitgaan met ongekamd of vies haar. En normaal gesproken is de mate van verwaarlozing van de moeder evenredig met het aantal kinderen.

Dit is echter niet altijd het geval: in feite komt in de samenleving van de schijn steeds meer de figuur van de glam-moeder naar voren, die zelfs als ze om 8 uur naar school gaat er perfect gekleed, gekamd en opgemaakt uitziet.

via Flipboard

Advertisement

@mrssunnyandrea/Instagram

Sunny Andrea, 39 jaar, is moeder van twee kinderen, Harry, 7, en Lena, 2, en is trots op haar garderobe vol dure, modieuze kleding en onberispelijke make-up. "Ik denk dat de manier waarop je je kleedt en presenteert een belangrijke boodschap is voor de mensen om je heen, en er goed uitzien als je naar school gaat, geeft me de boost die ik nodig heb om mijn dag te beginnen", beweert Sunny.

In feite staat de vrouw elke ochtend om 6.30 uur op om zorgvuldig de kleding te kunnen kiezen die ze zal dragen en om zich te wijden aan het minutieus aanbrengen van make-up, zonder te vergeten, voordat ze naar buiten gaat, om ervoor te zorgen dat er geen enkele haar niet op zijn plaats zit. “Ik heb zoveel vrouwen zich zien laten gaan nadat ze kinderen hebben gekregen. Ik ben altijd vastbesloten geweest om me aan mijn huidverzorgings- en make-uproutine te houden en altijd tijd te vinden voor mijn nagels, maandelijkse massages en huidbehandelingen. Het is niet egoïstisch, het is redelijk en de verdienste is enorm", zegt Sunny met overtuiging.

@mrssunnyandrea/Instagram

Getrouwd met de 54-jarige ondernemer Danny Andrea, werkt Sunny parttime als model en spaart ze een groot deel van haar maandsalaris voor nieuwe kleding, verzorgingsproducten en schoonheidsbehandelingen. "Danny verwent me graag met kleding en make-up, hij complimenteert mijn stijl en uiterlijk en is blij met alles wat me gelukkig maakt", legt ze uit. “Hij heeft de gave om kleding en schoenen uit te zoeken die me goed staan, en hij gaat met me winkelen." Haar zoon Harry is ook blij met het verzorgde uiterlijk van zijn moeder en Sunny is verbaasd als ze ziet dat moeders hun kinderen naar school brengen in pyjama's, ruime truien of er rommelig uitzien. Ze zal nooit begrijpen waarom ze zich zo goed voelen, terwijl ze niets aan zichzelf willen veranderen.

Wat voor moeder ben jij? Glamour of onverzorgd?

Advertisement