Ze vraagt om wijken voor alleen volwassenen: “Ik ben kinderen zat, ze zijn overal”

Janine

02 Februari 2023

Ze vraagt om wijken voor alleen volwassenen: “Ik ben kinderen zat, ze zijn overal”
Advertisement

Van kinderen wordt gezegd dat ze overal vreugde brengen, maar niet iedereen denkt er hetzelfde over. Vaak zijn er mensen die van rust en kalmte houden en geloven dat de kleintjes niets anders doen dan de rust verstoren. In veel gevallen zoek je bij het kopen van een huis een rustige buurt op waar je rust hebt, maar als de straten vol spelende kinderen zijn, is het zeker onwaarschijnlijk dat er rust zal zijn.

De hoofdpersoon van het verhaal, die genoeg heeft van het lawaai van spelende kinderen, heeft een oproep gedaan om wijken exclusief voor volwassenen te creëren.

via Flipboard

Advertisement

De vrouw is een 27-jarige TikToker uit Melbourne, in Australië, bekend onder het pseudoniem Baby Soja. Op haar sociale pagina's heeft ze een oproep gelanceerd, namelijk het verzoek om buurten te creëren die alleen voor volwassenen zijn, waar iedereen welkom is die het geschreeuw van spelende kinderen niet kan verdragen. De vrouw zei dat ze overal waar ze komt kinderen ziet rennen en schreeuwen die de rust verstoren.

soybabie__/TikTok

"Ik zou graag willen weten - vertelde Baby Soja in haar video - of iemand een buurt wil plannen waar alleen volwassenen wonen, en waar het absoluut verboden is voor kinderen. Ik ben het zo zat om rond te lopen, plaatsen te bezoeken en overal die kleintjes te zien rennen en schreeuwen. Ik hoop dat iemand een plek creëert waar stilte en rust de sleutelwoorden zijn".

Dit verzoek is ontstaan ​​na een middagje in het zwembad te hebben doorgebracht met een vriendin. Ze probeerde te ontspannen, maar de stilte werd voortdurend onderbroken door kinderen die naar de rand renden en dan het zwembad in doken. "Ze hebben hun eigen zwembad maar ze moeten zo nodig naar het zwembad van de volwassenen. Ook wij moeten een plek hebben waar we kunnen leven zonder gestoord te worden door kinderen”.

Advertisement

Gebruikers die de video hebben bekeken, konden niet anders dan reageren. Maar de meningen waren verdeeld, er zijn er die het eens zijn met de TikToker. “Als moeder ben ik het daarmee eens. Ik begrijp de situatie volledig. Als ik uit eten ga zonder mijn kinderen, heb ik een hekel aan het geschreeuw van die van andere mensen” of, nogmaals, 'ik zou al mijn spaargeld uitgeven om in zo'n buurt te wonen'.

Andere personen zijn daarentegen van mening dat het betoog van de vrouw verkeerd is. "Je kunt kinderen de toegang niet verbieden" of "ja, kinderen kunnen vervelend worden en wij hebben misschien onze ruimte nodig, maar uiteindelijk doen ze niets verkeerds.”

Aan welke kant sta jij?

Advertisement