Beste vrienden krijgen samen een kind: “We willen ouders zijn, maar we zullen nooit een stel zijn”

Janine

06 Februari 2023

Beste vrienden krijgen samen een kind: “We willen ouders zijn, maar we zullen nooit een stel zijn”
Advertisement

Op een bepaalde leeftijd voelen sommige mensen de behoefte om iets in hun leven te veranderen. Voor velen zou een nieuwe impuls kunnen worden vertegenwoordigd door de geboorte van een kind. In feite zijn er veel mensen die, nadat ze een bepaald punt in hun leven hebben bereikt, merken dat ze klaar zijn om ouders te worden en koste wat het kost proberen een kind te krijgen.

De vrouwelijke hoofdpersoon van het verhaal wilde zo graag een kind, maar ze had geen partner. Om deze reden besloot ze er een te krijgen met haar beste vriend, ondanks het feit dat ze geen stel zijn. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Ciudad

Advertisement

De Argentijnse journaliste Agustina Kämpfer besloot een kind te krijgen, maar ze had geen partner, dus vroeg ze haar beste vriend, chef-kok Agustín Badaracco, om hulp. De twee kozen er in onderling overleg voor om een ​​kind te krijgen, ze zouden allebei ouders worden, maar zouden geen stlel worden.

Agustina, die een bekend personage was, wilde aanvankelijk niet onthullen wie de vader van het kind was, maar koos ervoor om te vertellen dat het haar beste vriend was. De wens om ouders te worden verenigde hen, maar geen van beiden had de juiste partner of het ideale moment gevonden.

“Als tiener - legde de journaliste uit - was ik samen met Agustin, maar ik heb hem altijd meer als een vriend dan als mijn partner beschouwd, omdat hij iets vluchtigs en onschuldigs was. Hoewel hij naar Mexico was verhuisd, bleven we contact houden, we spraken elkaar heel vaak. Bovenal hadden we allebei andere partners. We praatten en deelden alles. We hebben veel gemeen. Toen ik terugkwam van mijn reis naar India, ontmoetten we elkaar en op dat moment namen we de beslissing om samen een kind te krijgen en daarna weer vrienden zoals altijd te worden. We besloten alles met veel volwassenheid te benaderen, maar we dachten niet dat het allemaal zo snel kon gebeuren. "

Advertisement

Na de geboorte van de kleine Juan besloten de twee zijn opvoeding te delen en samen en in onderling overleg alles te kiezen wat met het leven van het kind te maken had. Ze voelen zich een familie, maar zonder een relatie te hebben of getrouwd te zijn. Hun hoop is simpelweg om een ​​goede vader en een goede moeder voor hun zoon te zijn.

Wat vind je van de beslissing van deze twee vrienden om een ​​kind te krijgen zonder een stel te zijn?

Advertisement