Ze laten hun zoon achter op het vliegveld om zijn ticket niet te betalen en willen zonder hem aan boord gaan

Janine image
door Janine

03 Februari 2023

Ze laten hun zoon achter op het vliegveld om zijn ticket niet te betalen en willen zonder hem aan boord gaan
Advertisement

Geen enkele ouder zou ooit van zijn kinderen gescheiden willen zijn en als je besluit op vakantie, zakenreis of iets anders te gaan, waarbij het niet mogelijk is om je kinderen mee te nemen, moet je een alternatieve oplossing vinden, zoals ze aan de grootouders toevertrouwen tijdens je afwezigheid. Een stel koos echter voor een andere optie: kort voor vertrek, toen ze ontdekten dat ze ook een ticket voor hun kind moesten kopen, besloten de man en de vrouw om hem op het vliegveld achter te laten en te proberen zonder hem aan boord te gaan.

via CNN

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Het verhaal speelde zich af op de luchthaven Ben-Guron in Tel Aviv, in Israël, waar het personeel van het bedrijf Ryanair geschokt was door wat er gebeurde. Een stel was op weg naar Brussel, in België, ervan overtuigd dat ze geen ticket hoefden te kopen voor hun pasgeboren zoon. Toen het luchthavenpersoneel in plaats daarvan de ouders informeerde dat het nodig was om ook voor de kleine een ticket te kopen, reageerden de twee onverwachts en besloten ze hem bij de check-in achter te laten en zonder hem te vertrekken. Blijkbaar waren ze niet van plan iets "extra’s” te betalen dat ze niet hadden voorzien of zelfs maar overwogen. Om deze reden gingen ze zelf door de controles en lieten het kind in zijn kinderwagen naast de desk staan.

"Zoiets hebben we nog nooit eerder gezien", zei een van de medewerkers van Ryanair. "We konden niet geloven wat we zagen. Deze passagiers die van Tel Aviv naar Brussel reisden, kwamen inchecken zonder reservering voor hun pasgeboren baby. Vervolgens gingen ze door de beveiliging en lieten de baby achter bij de check-in.”

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Volgens de Israëlische luchthavenautoriteiten waren de man en vrouw te laat aangekomen om aan boord te gaan en drukten ze de urgentie uit om de vlucht te kunnen halen, waarbij ze voorrang gaven aan het vertrek in plaats van aan hun zoon. De twee wilden absoluut aan boord gaan, met of zonder hem. "De medewerker bij de check-in op Ben Gurion Airport heeft contact opgenomen met de beveiliging van de luchthaven, die deze passagiers heeft teruggevonden, en de zaak is nu de verantwoordelijkheid van de lokale politie."

Een woordvoerder van de Israëlische politie zei echter dat de situatie opgelost leek toen agenten arriveerden: "Het kind is bij de ouders en er wordt geen verder onderzoek gedaan.”

Wat vind je van wat er is gebeurd?

Advertisement