Hij onderbreekt een bruiloft en beschuldigt de bruidegom: "Je zou mijn dochter over een paar dagen naar het altaar brengen!”

Janine

04 Februari 2023

Hij onderbreekt een bruiloft en beschuldigt de bruidegom:
Advertisement

Het huwelijk is een serieuze zaak. Veel mensen hebben ervan gedroomd sinds ze kinderen waren, stellen het zich voor en weten zeker waar de ceremonie zal worden gevierd, wie zal worden uitgenodigd en vooral waar het feest zal worden gehouden. Wanneer het tijd is om je bruiloft voor te bereiden, zul je je best doen om ervoor te zorgen dat alle details perfect zijn. Alles moet perfect zijn, alleen zo kan er een sprookjesachtige ceremonie ontstaan.

Als je gaat trouwen, moet je er zeker van zijn, je moet je bewust zijn van de stap die je zet. Te veel mensen vergeten dat bruiloften bedoeld zijn om de verbintenis tussen twee individuen te vieren.

Misschien had de bruidegom, de hoofdpersoon van het verhaal, zijn huwelijk niet al te serieus genomen, gezien het feit dat hij een paar dagen later met een andere vrouw zou moeten trouwen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via bessyl_31/TikTok

Advertisement

bessyl_31/TikTok

Het hele incident werd geregistreerd en gepost op de TikTok-pagina van gebruiker bessyl_31. De clip toont een stel dat voor een altaar staat met de bedoeling te trouwen om man en vrouw te worden. Plots zien we echter een man arriveren, die het paar benadert en begint te schreeuwen, wijzend met zijn vinger naar de bruidegom.

"Neem me niet kwalijk - roept de man -, maar hier zal geen bruiloft plaatsvinden. Vergeef me de onderbreking, maar deze man vertelt niet de waarheid. Over een paar dagen had je met mijn dochter moeten trouwen, je kwam naar me toe om haar hand te vragen en nu ga je met een ander trouwen. Welk excuus wil je gebruiken om te rechtvaardigen wat er gebeurt? Je hebt je niet eerlijk gedragen tegenover mijn familie”.

bessyl_31/TikTok

Op dat moment, toen ze de man met een vinger naar de man zagen wijzen, stonden alle gasten op om hen te benaderen en beter te begrijpen wat er aan de hand was. "Mijn dochter komt eraan, ik kon niet zwijgen. Ik moest haar laten zien wie je werkelijk bent. Nu ga je haar dit allemaal uitleggen, dit had je haar niet aan moeten doen." In een latere video lijkt het erop dat de bruidegom zich tussen de twee vrouwen bevindt en tevergeefs probeert zijn daden te rechtvaardigen.

Wat er daarna gebeurde weten we niet, de enige zekerheid is dat de man uitleg moest geven. Hij heeft waarschijnlijk geen mooie momenten beleefd.

Hoe zou jij gehandeld hebben?

Advertisement