Kind geschorst van school omdat zijn moeder model is voor een site voor volwassenen

Janine image
door Janine

25 Februari 2023

Kind geschorst van school omdat zijn moeder model is voor een site voor volwassenen
Advertisement

Tijdens de lange studie komt het voor dat sommige leerlingen van school worden geschorst vanwege ongepast gedrag in de klas. Brutaal zijn tegen een leraar, een onbeleefde houding aannemen tegenover klasgenoten of personeel, afwezig zijn bij de lessen zonder rechtvaardiging zijn slechts enkele van de redenen die directeuren en leraren ertoe kunnen brengen om deze beslissing te nemen. De oorzaken zijn echter altijd afhankelijk van het gedrag van de leerling, maar in het geval dat we je nu gaan vertellen, gaat het om iets anders: een kind zou zijn geschorst vanwege het werk van zijn moeder, model op OnlyFans.

via Mirror

Advertisement
thesarablake/Instagram

thesarablake/Instagram

Sara Blake Cheek, 31 jaar, heeft de kwestie bekendgemaakt over haar 7-jarige zoon, die volgens haar zonder goede reden van school werd gestuurd. De vrouw, die in Florida woont en moeder is van 4 kinderen, beweert dat de oorzaak te wijten is aan het feit dat de docenten haar werk niet zouden goedkeuren: toen ze ontdekten dat ze model is op OnlyFans, een bekende website voor volwassenen, werd het kind geschorst, gedwongen om thuis te studeren.

Toen ze sprak over wat er was gebeurd, drukte Sara ook haar verbondenheid met haar collega Victoria Triece uit, die vijf jaar vrijwilligerswerk zou hebben gedaan op de school van haar zoon, totdat een ouder haar werk ontdekte en het aan het instituut meedeelde om haar bezorgdheid te uiten. Het vrijwilligerswerk werd haar op dat punt verboden.

Advertisement
thesarablake/Instagram

thesarablake/Instagram

"Toen ik het verhaal van Victoria hoorde, heb ik haar een bericht gestuurd omdat ze een advocaat bereid had gevonden om een ​​zaak van OnlyFans op zich te nemen", zei Sara. “Ik heb een soortgelijke situatie meegemaakt toen ik werd verbannen uit de voetbalorganisaties van mijn kinderen en ze niet naar de training mocht brengen, hun wedstrijden niet mocht zien of met de coaches mocht communiceren. Ze hebben me uit het leven van mijn kinderen gewist en me vernederd voor wat ik privé doe door dat geheim prijs te geven. Mijn zoon werd zelfs geschorst van school."

De vrouw probeerde te communiceren met de schooldirecteur, die echter weigerde met haar te praten en haar een geldige rechtvaardiging te geven voor de schorsing van haar zoon, die er niettemin in slaagde het jaar af te maken door thuis verder te studeren. Sara probeerde de school niet op andere gedachten te brengen, maar had een simpele verklaring: “Ik wil er ook op wijzen dat ik nooit tegen de schorsing heb gevochten. Ik wilde gewoon met de directeur praten en hem zeggen dat hij zijn werk moet doen zonder vooroordelen, uitsluitend gebaseerd op wat een kind verdient, zonder zijn ouders erbij te betrekken. Dit is oneerlijk en verschrikkelijk."

Wat vind je van de beslissing van de school? Hoe zou jij gehandeld hebben in Sara's plaats?

Advertisement