Vader bedenkt een ingenieuze truc om zijn zoon moe te maken voordat hij aan boord van het vliegtuig gaat

Janine image
door Janine

01 Maart 2023

Vader bedenkt een ingenieuze truc om zijn zoon moe te maken voordat hij aan boord van het vliegtuig gaat
Advertisement

Wanneer je lange afstanden moet afleggen, is het vliegtuig het aangewezen vervoermiddel. Bij zo'n gelegenheid zijn er mensen die die tijd graag willen gebruiken om te lezen, uit te rusten of te werken. Dit is echter niet altijd mogelijk, omdat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld kinderen die gaan schreeuwen en huilen omdat ze het zat zijn om stil op hun plek te blijven zitten. Volwassenen hebben het vaak moeilijk om kalm te blijven, laat staan ​​de kleintjes.

De hoofdrolspeler van het verhaal, zich ervan bewust dat zijn zoontje de andere passagiers op de vlucht zou kunnen irriteren, besloot hem echter moe te maken voordat hij aan boord ging. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Infobae

mamastayup/Instagram

mamastayup/Instagram

Op reis gaan met kleine kinderen is helemaal niet makkelijk, want je moet ze dwingen zich aan te passen, maar vooral in veel gevallen stil te zitten ​​zonder te bewegen. Kinderen zitten echter boordevol energie, rennen en spelen zit in hun aard. Hierdoor is het onwaarschijnlijk dat ze lang op één plek blijven zitten. De enige manier om dit mogelijk te maken is door ze te laten slapen.

Allerick Freeman is niet alleen een professionele basketbalspeler, maar ook de vader van twee prachtige kinderen, waaronder een eenjarige jongen. Zijn vrouw, bekend op sociale netwerken onder het pseudoniem mamastayup, wilde de ingenieuze truc die haar man vond om hun kleintje tijdens de vlucht kalm te houden, registreren en op haar Instagram-profiel delen.

Het geheim is om hem moe te maken. Om deze reden deed hij niets anders dan hem op de klassieke transportbanden op luchthavens te laten lopen, tot hij niet meer kon. Op die manier zou hij de hele vlucht doorslapen zonder iemand lastig te vallen.

Advertisement
mamastayup/Instagram

mamastayup/Instagram

De clip had een zeer hoog aantal views, ongeveer 28 miljoen, maar er waren vooral veel gebruikers die opmerkingen maakten en het idee van deze vader prezen. "Ik had er nog nooit over nagedacht, het is geniaal”, "hij liet zien dat hij ook aan de andere passagiers denkt, omdat hij misschien begrijpt dat het geschreeuw van een kind vervelend kan zijn" of, nogmaals, "een idee dat ik zeker zal uitvoeren met mijn zoon de volgende keer dat ik in het vliegtuig moet stappen."

Wat vind jij van deze vondst?

Advertisement