Hij vindt een kakkerlak in de gebraden kip van de fastfood en vraagt ​​om de eigenaar te spreken

Janine image
door Janine

02 Maart 2023

Hij vindt een kakkerlak in de gebraden kip van de fastfood en vraagt ​​om de eigenaar te spreken
Advertisement

Elk paar heeft een bepaalde dag die ze besluiten te vieren, een van de belangrijkste, die bijna verplicht is om te vieren, is de verjaardag, gewoonlijk een bruiloft of een eerste afspraakje. Meestal worden deze evenementen gevierd met een reis, een avontuur, een verrassing of gewoon een lunch of diner.

De hoofdrolspeelster van het verhaal besloot om haar trouwdag te vieren, en samen met haar man naar een fastfoodrestaurant te gaan voor de lunch. Toen ze op het bord van haar partner keek, zag ze dat er een kakkerlak op de gebraden kip zat. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Msn

Advertisement
Haile M Kirkland/Facebook

Haile M Kirkland/Facebook

Haile Kirkland, een 30-jarige vrouw, en haar man besloten om hun jubileum te vieren door voor de lunch naar de vestiging in Pensacola, Florida van het fastfoodrestaurant Slim Chickens te gaan. Alles leek goed te gaan. Jammer echter dat toen de dienbladen op tafel kwamen, de vrouw naar het bord van haar partner keek en dacht iets vreemds te zien, toen ze beter keek, merkte ze dat er een kakkerlak op de gebraden kip zat.

"Mijn man beet in een stuk kip, en toen hij het neerlegde, zag ik dat er een kakkerlak in het krokante laagje zat. Zodra ik dit opmerkte, nam ik het meteen mee naar de toonbank en vroeg om de manager van het filiaal te spreken. Toen deze laatste arriveerde, gedroeg hij zich erg onbeleefd en antwoordde me dat dit soort situaties konden gebeuren".

Advertisement
Haile M Kirkland/Facebook

Haile M Kirkland/Facebook

Om een ​​terugbetaling te krijgen, moest de vrouw ruzie maken met de manager, en bovendien, toen ze contact opnam met het bedrijf om uit te leggen wat er was gebeurd, antwoordden ze niet eens. Dus, geïrriteerd door dit alles, besloot ze de afbeeldingen op haar Facebook-pagina te publiceren. Een paar dagen later werd ze gecontacteerd door restauranteigenaar Craig Hacklander, die haar zijn excuses aanbood en haar een cadeaubon van Slim Chickens aanbood, maar haar ook vroeg het bericht van haar sociale media te verwijderen, omdat het de zaken van het bedrijf schaadde.

Na het incident startte de Directie Regeling Bedrijfsleven en Beroep direct een inspectie, wat het filiaal duur kwam te staan. Inspecteurs hebben zelfs nog meer kakkerlakken gevonden in verschillende producten.

Als het jou zou overkomen, hoe zou je dan reageren?

Advertisement