Oudere vriend koopt alles wat ze wil: “Hij is als een lieve vader”

Janine image
door Janine

01 April 2023

Oudere vriend koopt alles wat ze wil: “Hij is als een lieve vader”
Advertisement

Liefdesrelaties zijn zeer complexe relaties, daarom moet men ze niet beoordelen. Elk stel heeft zijn eigen dynamiek, die voor een buitenstaander moeilijk te begrijpen is. Sociale netwerken hebben echter slechts een beperkte privacy en dus is iedereen vrij geworden om het dagelijks leven te laten zien, maar tegelijkertijd heeft dit alles ertoe geleid dat iedereen kan worden beoordeeld.

De vrouwelijke hoofdrolspeler van het verhaal heeft besloten om op sociale netwerken haar relatie met een oudere man te laten zien die alles voor haar koopt wat ze wil, zodanig dat hij haar cadeaus ter waarde van miljoenen dollars geeft. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via The Sun

Advertisement

Emily Alexandra Guglielmo is een 32-jarige vrouw dat de liefde van haar leven heeft gevonden in Prince, een 46-jarige zakenman. Zodra ze hem in de ogen keek, werd ze verliefd op hem, maar bovenal beweert ze dat hij haar als een prinses behandelt, hij geeft haar elke dag onverwachte geschenken.

"Toen ik hem voor het eerst zag, bleef ik naar hem kijken. Ik vond meteen dat hij knap was, met zijn lange haar en voelde me gedwongen om hallo te zeggen. Uiteindelijk liep ik naar hem toe, we staarden elkaar aandachtig aan en ik besefte dat ik verliefd op hem was geworden, vanaf dat moment zijn we onafscheidelijk geworden".

Advertisement
emilyguglielmo/Instagram

emilyguglielmo/Instagram

Onder de vele geschenken die ze heeft gekregen, zijn merkkleding, maar vooral een BMW en een huis. Alsof al deze vrijgevigheid nog niet genoeg is, geeft Prince haar 50.000 dollar (47.000 euro) per maand, zodat ze onafhankelijk en vrij kan zijn om te kopen wat ze wil. In ruil daarvoor doet ze het huishouden en helpt ze hem met het papierwerk van zijn bedrijf.

Het geld dat haar partner haar geeft, heeft haar echter ook in staat gesteld zich professioneel te ontwikkelen, zozeer zelfs dat ze een make-uplijn heeft gecreëerd en haar moeder heeft geholpen de hypotheek af te betalen.

Ze heeft ervoor gekozen om iedereen haar leven en haar liefde op sociale media te laten zien, zonder schaamte, ook al reageren velen negatief op haar relatie, bewerend dat hij haar vader lijkt, maar bovenal dat ze hem alleen heeft gekozen voor zijn geld. Dit alles raakt haar echter niet: “we zijn nu bijna vijf jaar samen en we houden nog steeds heel veel van elkaar. We zijn elkaars betere helft en helpen elkaar”.

Wat vind jij?

Advertisement