Ze trouwt met een man die ze op vakantie heeft ontmoet: volgens vrienden wil hij gewoon een visum krijgen

Janine image
door Janine

20 Maart 2023

Ze trouwt met een man die ze op vakantie heeft ontmoet: volgens vrienden wil hij gewoon een visum krijgen
Advertisement

Veel stellen die ongewoon lijken, worden vaak onderworpen aan kritiek en negatieve opmerkingen. We denken aan mensen met een aanzienlijk leeftijdsverschil of verschillende economische statussen, die geconfronteerd worden met de terughoudendheid van familieleden, vrienden en vooral vreemden. Hoewel cynisme aan de ene kant om goede redenen hoogtij viert in de wereld van vandaag, kunnen alleen de direct betrokkenen de waarheid weten over de aard van hun band. Zo wilde een Schotse vrouw haar relatie met haar man verdedigen, als reactie op degenen die denken dat hij met haar trouwde voor louter persoonlijk gewin.

via Daily Mail

Amy Ugurlu, 34 jaar, ontmoette Mahsum, 25, de man die later haar echtgenoot werd, tijdens een reis met vriendinnen in Turkije in juli 2020. Zodra ze elkaar ontmoetten, sloeg de vonk tussen de twee over en ondanks dat ze net uit een relatie kwam, begreep de vrouw meteen dat ze de juiste persoon voor haar had gevonden. Eenmaal thuis zocht ze de man meteen op Facebook en begon ze een langeafstandsrelatie met hem. Vervolgens bezocht ze hem nog twee keer en in februari 2022 trok Mahsum bij haar in Schotland in.

De twee, heel verliefd, besloten in september te trouwen in Kusadasi, in Turkije. "Onze bruiloft vieren was als een droom: de Koerden en de Schotten kwamen samen als één grote familie", zei de man. "Mijn familieleden reisden 24 uur met een bus van Cizre naar Kusadasi en mijn schoonfamilie vloog vanuit Schotland en Engeland om zich bij ons te voegen."

Amy van haar kant zei dat ze er zeker van was dat ze de man van haar dromen had gevonden, ook al spraken mensen in haar omgeving veel verbijstering uit: volgens hen zou Mahsum in feite alleen geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een visum. "Ik heb hierdoor veel vriendschappen verloren, gewoon omdat mensen te veroordelend zijn, maar de tijd bewijst dat we gelijk hebben", zei ze. Negatieve commentaren werden ook ontketend op sociale media, toen Ugurlu haar relatie openbaar maakte.

Advertisement
Amy Ugurlu/Facebook

Amy Ugurlu/Facebook

"Eerst had ik er last van als mensen opmerkingen maakten, nu gaan ze het ene oor in en het andere uit. Ik denk 'ga alsjeblieft informeren hoe moeilijk het is om een ​​visum te krijgen' omdat ze denken dat als je het land eenmaal binnenkomt, het klaar is. In werkelijkheid moet hij na tweeënhalf jaar om verlenging van zijn visum vragen en na nog eens tweeënhalf jaar een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd."

Mahsum beweert ook in Amy de vrouw van zijn leven te hebben gevonden: "Wat me in haar aantrok, waren haar mooie glimlach, blauwe ogen en mooie bleke huid. Ik wist dat zij het was omdat de gevoelens die ik heb anders zijn dan die ik in het verleden heb ervaren." Om hun liefdesdroom waar te maken, wil het paar binnenkort een baby. Denk je dat Mahsum echt oprecht is of ben je het eens met degenen die hen bekritiseren?

Advertisement