"Ik ben 19 en mijn vriend is 42, we houden van elkaar, maar mensen begrijpen het niet"

Janine image
door Janine

08 Augustus 2022

"Ik ben 19 en mijn vriend is 42, we houden van elkaar, maar mensen begrijpen het niet"
Advertisement

Ze zeggen dat liefde alles overwint en alle moeilijkheden kan overwinnen. Veel stellen leven jarenlang in sereniteit en rust, zelfs als alle anderen tegen hen zijn of de verbintenis niet goedkeuren. Vooral als het gaat om grote leeftijdsverschillen is het niet makkelijk om mensen ervan te overtuigen dat het om liefde gaat en niet om opportunisme of wat dan ook. Ware liefde wordt zo voor velen onverslaanbaar: een stel uit het Verenigd Koninkrijk heeft zeker verder gekeken, met meer dan 20 jaar leeftijdsverschil.

Courtney Louise McVay, 19 jaar, besloot een video van haar en haar 42-jarige vriend te delen, hoewel ze wist dat ze veel kritiek zouden krijgen.

via The Star

Advertisement
Tik Tok screenshot / courtlou2002

Tik Tok screenshot / courtlou2002

Courtney Louise McVay, 19 jaar, besloot haar verhaal op TikTok te delen. Het meisje is gelukkig verloofd met een 42-jarige man.

Het is duidelijk dat het meisje kort na het delen van de video een reeks kritiek kreeg met betrekking tot het aanzienlijke leeftijdsverschil tussen de twee. Veel van de internetgebruikers beschreven de situatie zelfs in nogal sterke termen, zo erg zelfs dat het meisje toegaf dat ze, hoewel ze wist dat ze kritiek zou krijgen, niet had gedacht dat mensen zo ver zouden gaan.

Maar het ontbrak ook niet aan positieve reacties: "Zolang je meerderjarig bent en je bent bijvoorbeeld geen 30 en met een vijftienjarige samen bent, dan is het oké."

Advertisement
Tik Tok screenshot / courtlou2002

Tik Tok screenshot / courtlou2002

De man zei dat hoewel hij niet dacht dat hij met een 20-jarige op 42-jarige leeftijd zou zijn, liefde tijdloos is en je naar je hart moet luisteren. "Maar mensen vinden het normaal om anderen te bekritiseren", zegt een gebruiker.

''Ik hou gewoon van mijn vriend, nou ja, mijn man. Persoonlijk vind ik dat leeftijd slechts een getal is”. Courtney schreef dat ze niet gaf om de afkeuring van anderen, omdat haar liefde sterker was dan wat dan ook. Ondanks de kritiek kreeg deze relatie met het grote leefstijdsverschil echter ook veel steun van degenen die Courtney eraan herinnerden niet te luisteren naar wat anderen zeggen.

Wat vind jij? Vind je liefde belangrijker dan enkele jaren verschil?

Advertisement