Vader straft zijn zoon door hem 17 uur achter elkaar met zijn smartphone te laten spelen

Janine image
door Janine

29 Maart 2023

Vader straft zijn zoon door hem 17 uur achter elkaar met zijn smartphone te laten spelen
Advertisement

Als je ouder wordt, merk je dat je leven radicaal verandert. Het is duidelijk dat men vanaf dat moment gedwongen wordt om voor een ander te zorgen. De rol van een vader en moeder is echter vooral die van het opvoeden van hun kinderen, vaak word je gedwongen om beslissingen te nemen die je niet wilt, zoals straffen. Het doel hiervan is om de kinderen een les te leren zodat ze dezelfde fout later niet herhalen.

De vader, hoofdpersoon van het verhaal, vond zijn zoon midden in de nacht wakker met zijn smartphone in zijn hand, als straf dwong hij hem 17 uur onafgebroken te spelen. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een Chinese vader, om precies te zijn uit Shenzhen, stond midden in de nacht op, om één uur, en zag licht uit de kamer van zijn zoon komen. Toen hij de kamer van de kleine binnenging, zag hij hem spelen met zijn smartphone. De man besloot op dat moment dat hij de jongen een lesje wilde leren en daarom, in plaats van de telefoon in beslag te nemen, dwong hij hem door te spelen totdat hij uitgeput was.

Zo speelde het kind 17 uur achter elkaar, van 01.00 uur tot de volgende dag 18.00 uur. De vader onderbrak de straf pas toen zijn zoon in tranen uitbarstte en beweerde dat hij zijn lesje had geleerd. De man wilde de reactie van de kleine filmen, waarbij hij benadrukte dat hij deze weg uitsluitend als laatste redmiddel had gekozen, maar hij raadde vooral alle andere ouders aan niet hetzelfde te doen.

Advertisement

We imagine you would get bored pretty quickly 🎮

Pubblicato da Metro su Sabato 18 marzo 2023

De filmpjes tonen de jongen in zijn pyjama terwijl hij het niet meer uit lijkt te houden, maar net als hij op het punt staat in slaap te vallen wordt hij door elkaar geschud zodat hij wakker blijft en verder kan spelen. "Mijn vader - zei de jongen - ontdekte me midden in de nacht terwijl ik met mijn smartphone aan het spelen was en dus besloot hij me te straffen, waardoor ik de hele dag door moest spelen. Ik kon er niet meer tegen, ik wilde gewoon slapen".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De man stopte de straf pas toen zijn zoon uitgeput was en de les leek te begrijpen. Op dat moment sloten ze samen een nieuw pact, namelijk dat de tijd die de kleine voor de smartphone doorbrengt beperkt zal zijn.

Wat vind je hiervan?

Advertisement