Dertienjarige jongen heeft een ingenieuze manier gevonden om 27 dollar per uur te verdienen

Janine image
door Janine

25 Maart 2023

Dertienjarige jongen heeft een ingenieuze manier gevonden om 27 dollar per uur te verdienen
Advertisement

Door inzet en doorzettingsvermogen kun je elk doel bereiken, vaak als je jong bent, vooral in de zomerperiode, probeer je wat te werken om wat geld opzij te zetten, in sommige gevallen doe je het ook om naar de universiteit te kunnen. Vaak proberen jongeren op alle mogelijke manieren een aardig bedrag te verzamelen, bijvoorbeeld door boodschappen voor bejaarden te doen, iemands auto te wassen, bladeren uit de tuin van de buren te verzamelen of de schuttingen opnieuw te schilderen.

De dertienjarige jongen die de hoofdpersoon is van het verhaal dat we gaan vertellen, had echter een briljant idee waarmee hij 27 dollar per uur kon verdienen. Laten we in detail kijken wat het is.

via Dailymail

Advertisement
Ben Adler/Facebook

Ben Adler/Facebook

Ben Adler is een 13-jarige jongen uit Melburne, Australië, die op zoek was naar een baan om wat geld te kunnen verdienen, maar velen antwoordden hem dat hij te jong was om te werken en dat hij beter van zijn vrije tijd kon genieten. De jongen, die het horen van die woorden beu was, had echter een briljant idee, waarmee hij een flink bedrag kon verdienen.

Vaak zijn, zeker in zijn stad, de huisnummers niet goed zichtbaar, wat in veel gevallen zorgt voor fouten bij de bezorging van de post. Om deze reden besloot Ben betaald te worden om de nummers op de opritten van de huizen te schilderen met een spuitbus.

Advertisement

“Doing this at a young age means I’ll be able to save money for university and a car.”

Pubblicato da New York Post Lifestyle su Lunedì 20 marzo 2023

Ben rekent voor elke verfbeurt iets meer dan $13. Elk uur lukt het hem om twee klussen te klaren, waarmee hij zo'n 27 dollar (ongeveer 25 euro) verdient. In het weekend werkt hij ongeveer 20 uur en legt hij bijna 50 kilometer af om zijn klanten te bereiken en dan weer naar huis terug te keren.

"Ik heb altijd al een eigen bedrijf willen hebben. Als ik van jongs af aan geld begin te verdienen, kan ik morgen een eigen auto kopen en de universiteit betalen".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een van zijn klanten, Jim Magee, zei dat de jongen uitstekend werk heeft geleverd, maar bovenal is hij "erg beleefd en vriendelijk, een echte professional. Het was een genoegen om zaken met hem te doen. Ik zal hem aanbevelen aan al mijn vrienden die een duidelijk zichtbaar huisnummer nodig hebben”.

Wat vind jij van het idee van deze jongen?

Advertisement