Op 29-jarige leeftijd stelt ze zichzelf voor op school terwijl ze zich voordoet als een scholier van het lyceum: ze wil haar puberteit opnieuw beleven

Janine image
door Janine

05 April 2023

Op 29-jarige leeftijd stelt ze zichzelf voor op school terwijl ze zich voordoet als een scholier van het lyceum: ze wil haar puberteit opnieuw beleven
Advertisement

De jaren van het lyceum kunnen door volwassenen worden herinnerd met grote genegenheid of met een sterk gevoel van onbehagen, afhankelijk van hoe ze werden beleefd. Velen zullen het eens zijn over de noodzaak om het verleden voor eens en voor altijd achter zich te laten en zich te concentreren op het goede dat het heden te bieden heeft. Voor populaire jongeren, voor wie naar school gaan een excuus was om aangename uurtjes door te brengen in het gezelschap van vrienden, zou de mogelijkheid om weer naar school te gaan zeker een gelegenheid kunnen zijn om de gelukkige dagen van hun puberteit opnieuw te beleven.

Niemand van ons zou er echter ooit aan denken om te doen alsof hij een tiener is om het echt te doen, maar deze jonge vrouw heeft het met succes geprobeerd, al was het maar voor een paar dagen.

via NY Post

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Hyejong Shin is een 29-jarige jonge vrouw van Koreaanse afkomst, die op 16-jarige leeftijd naar New Jesery verhuisde om naar een privéschool te gaan en later afstudeerde aan de Rutgers University. De jonge vrouw werd aangeklaagd voor het vervalsen van haar identiteitsbewijs en het vermomd bijwonen van het lyceum in New Brunswick. Hyejong volgde de lessen 4 dagen voordat ze werd ontdekt door de schoolbestuurders, die onmiddellijk actie ondernamen.

"Op geen enkel moment is een student of schoolpersoneel in gevaar geweest en de hele zaak gaat meer over mijn cliënt die wil terugkeren naar een veilige en welkome plek en een omgeving waar ze met veel plezier op terugkijkt en niets anders", verklaarde de advocaat in zijn verdediging voor de rechtbank, waarbij hij ook specificeerde dat zijn cliënt zich erg alleen voelde en daarom dit ondoordachte gebaar maakte.

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Het verweer van de advocaat kreeg de instemming van de lokale politie die in de zaak tussenbeide kwam en die het eerder aannemelijk achtte dat de enige bedoeling van de vrouw was om een ​​periode uit haar leven te herbeleven waar ze een sterk heimwee naar had. Hyejong hoopt nu volgens haar advocaat detentie te kunnen ontlopen door in te gaan op een voorlopig interventieprogramma en heeft plannen om terug te keren naar Zuid-Korea als het nare verhaal achter de rug is.

Natuurlijk kan eenzaamheid moeilijk te verdragen zijn, maar de wet overtreden om eraan te ontsnappen is misschien een beetje overdreven, vind je niet?

Advertisement