Ze ondergaat 43 operaties om een ​​Barbie-lookalike te worden

Janine image
door Janine

05 April 2023

Ze ondergaat 43 operaties om een ​​Barbie-lookalike te worden
Advertisement

Elk individu dat in de spiegel kijkt, droomt ervan om bepaalde aspecten van zijn lichaam te veranderen. Te vaak concentreren we ons op de details van het lichaam en zien we ze opvallender dan ze zijn. Vaak zijn deze elementen kleinigheden, maar we streven allemaal naar perfectie. Om deze reden wordt besloten om de toevlucht te nemen tot een chirurgische ingreep om iemands uiterlijk te veranderen en zo te lijken op een model of een stijlicoon.

De hoofdrolspeelster van het verhaal besloot 43 operaties te ondergaan om de dubbelganger te worden van wat zij beschouwt als een schoonheidsicoon, namelijk de Barbiepop. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via The Mirror

Advertisement
Dalia Naim/Facebook

Dalia Naim/Facebook

Dalia Naeem, op sociale media bekend onder het pseudoniem Dalia_Naim1, is een 29-jarige Iraakse actrice en presentatrice, die echter beroemd werd omdat ze besloot eruit te zien als de Barbiepop. Dit was haar droom en om die te verwezenlijken besloot ze 43 operaties te ondergaan. De vrouw wilde haar nieuwe look onthullen door middel van een video die via haar profielen werd verspreid.

Advertisement

In de clip pronkt Dalia met haar "nieuwe gezicht", geflankeerd door de visagist die, terwijl ze haar haren kamt, tegen haar zegt: “lieverd, nu ben je net als Barbie geworden". Nu is haar neus veel dunner dan voorheen en haar wimpers veel dikker. Naast deze twee veranderingen heeft ze ook andere cosmetische ingrepen en operaties ondergaan, zoals fillers om haar lippen er veel groter en volumineuzer uit te laten zien, om ze steeds meer op die van de iconische pop te laten lijken.

Onder haar miljoenen volgers zijn er mensen die zo dol zijn op haar nieuwe look, dat ze haar de "Iraakse Barbie" hebben genoemd, en die denken dat ze identiek is geworden aan de pop. Er zijn echter mensen die kritiek op haar hebben.

In feite kunnen naast haar aanhangers haar tegenstanders niet ontbreken, degenen die haar verandering niet waarderen, maar vooral die de reden voor deze transformatie niet begrijpen, zozeer zelfs dat ze negatief hebben gereageerd op de clip waarin ze de nieuwe versie van zichzelf toont: "Ik begrijp niet waarom je besloot een operatie te ondergaan om je uiterlijk te veranderen", "je lijkt meer op een zombie dan op een Barbie" of, nogmaals, "je lijkt helemaal niet op een Barbie”.

Wat vind jij?

Advertisement