Ze zijn even oud, maar zij ziet eruit als een kind: het paar wordt beschreven als “verontrustend”

Janine image
door Janine

08 Mei 2023

Ze zijn even oud, maar zij ziet eruit als een kind: het paar wordt beschreven als “verontrustend”
Advertisement

Het fysieke aspect is zeker een van de fundamentele kenmerken wanneer je verliefd wordt op iemand, maar het gebeurt vaak dat de grootste liefdesrelaties ontstaan ​​ondanks het feit dat de ander op het eerste gezicht niet zo aantrekkelijk lijkt. Soms is het juist vanwege die kleine of grote gebreken dat we uiteindelijk meer van onze partner gaan houden. Toch zal het jou ook zijn overkomen dat je slecht op elkaar afgestemde paren hebt gezien, waarbij de ene partner esthetisch veel aantrekkelijker was dan de andere, of waarin het eerste wat opviel een enorm fysiek verschil tussen de twee was: lengte, gewicht, huidskleur kunnen elkaar soms ontmoeten en aanleiding geven tot prachtige verbintenissen, die echter in de ogen van buitenstaanders nauwelijks lijken te kunnen bestaan.

Dat is bijvoorbeeld het geval bij dit jonge stel die dezelfde leeftijd heeft, al ouders van een kind, dat te kampen had met enkele negatieve commentaren op sociale media.

via Instagram

Advertisement

Kayla Wilkerson en George Dixon zijn een jong stel van drieëntwintig die al een tijdje samen zijn. De twee jongeren zijn onlangs ouders geworden van de kleine Korbyn en laten graag op sociale media zien hoe ze hun leven als gezin doorbrengen, maar hebben te maken gehad met enkele negatieve opmerkingen vanwege hun schijnbaar enorme leeftijdsverschil. George is in feite een zeer lange en robuuste man, die al volwassener lijkt dan zijn 23 jaar. Kayla, aan de andere kant, is klein met ietwat kinderlijke trekken, zodanig dat ze er veel jonger uitziet.

De volgers op de sociale media van de twee jongeren verklaarden in de war te zijn toen ze het paar zagen, en noemden het zelfs verontrustend, aangezien Kayla er zo jong uitziet. "Wacht. Ze zijn toch gene stel? Ze ziet eruit als een klein meisje", merkte een gebruiker op, terwijl een ander schreef: "Ben ik de enige of ziet dit meisje er te jong uit om zijn vriendin te zijn?" en nog een: "Hij ziet er als 23 jaar uit, zij is pas 12".

Advertisement

De twee jongeren maakten grapjes over deze opmerkingen, lieten zichzelf dansend zien en onthulden dat ze ook een zoon hadden, terwijl ze de kleine Korbyn in zijn stoeltje lieten zien.

Veel volgers hebben gereageerd op hun berichten op sociale media om hen met alle liefde te steunen. "Als je kind groot is, zie je er tenminste jong genoeg uit om met hem uit te gaan", grapte een gebruiker. "Alleen omdat je er jong uitziet, wil nog niet zeggen dat je dat ook bent", merkte een ander op, die het paar verdedigde door anderen aan te sporen niet zo hard te bekritiseren in de commentaren.

In feite zijn deze twee jonge mensen samen heel lief en lijken ze echt verliefd, vind je niet?

Advertisement