Ze geeft £800.000 uit om mooier te zijn: “Ze verwarren me met de vriendin van mijn zoon”

Janine image
door Janine

19 Mei 2023

Ze geeft £800.000 uit om mooier te zijn: “Ze verwarren me met de vriendin van mijn zoon”
Advertisement

Elk meisje heeft meerdere keren te horen gekregen dat "als je er mooi uit wilt zien, je moet lijden" en daarom zijn we allemaal bereid om ons te onderwerpen aan uitputtende sessies bij de kapper, het verwijderen van overtollig haar met min of meer definitieve en pijnlijke methoden, urenlang voor de spiegel te staan op zoek naar de meest geschikte outfit en make-up om onszelf te verbeteren.

De afgelopen jaren is deze trend verrijkt met iets nieuws: plastische chirurgie. Meer en meer vrouwen kiezen ervoor om deze extreem dure en zeer pijnlijke praktijk te ondergaan om er mooier uit te zien, maar sommigen zijn ook bereid een fortuin uit te geven om er op hun best uit te zien en tevreden te zijn met het beeld dat de spiegel hen laat zien.

Laten we samen het verhaal van deze vrouw ontdekken en de enorme hoeveelheid operaties die ze onderging om mooier te worden.

via USTimesPost

Advertisement
Paula A Thebert/Facebook

Paula A Thebert/Facebook

Lacey Wildd is een 55-jarige vrouw, moeder van zes kinderen, die beroemd is geworden op sociale media vanwege haar schoonheid, het resultaat van talloze operaties. Het model, wier echte naam Paula Thebert is, beweert ongeveer 200 operaties te hebben ondergaan om haar prachtige uiterlijk en haar buitengewoon volle borsten te krijgen. Gewaarschuwd door artsen voor de risico's van het ondergaan van andere operaties, wil de vrouw toch iedereen adviseren over haar levensstijl, waardoor ze zich mooi voelt en vrede heeft met haar uiterlijk. En dat niet alleen.

"Meisjes kunnen me niet uitstaan, elke man wil in plaats daarvan met me uit. Ik ben 55 maar dankzij het plastic zie ik eruit alsof ik in de dertig ben", zegt de vrouw. "Ik heb een 35-jarige zoon en mensen dachten dat hij mijn vriend was", concludeert ze, en ze zegt dat ze vrijgezel is en op zoek is naar een miljonair als partner.

Advertisement
lacey_wildd/Instagram

lacey_wildd/Instagram

De vrouw onderging haar eerste ingreep op 24-jarige leeftijd, werd al snel een van de grootste fans van deze praktijk en bereikte haar beroemdheid in 2011 door samen met haar dochter Tori deel te nemen aan een documentairereeks voor een televisiestation. Lacey zegt dat haar grote gezin haar geheim is om zo jong te blijven; ze voedde haar zes kinderen alleen op en is nu buitengewoon trots en tevreden met het werk dat ze heeft gedaan, aangezien haar kinderen nu geweldige volwassenen zijn.

Ook al hebben de talrijke ingrepen zeker hun steentje bijgedragen. "Ik zal binnenkort een leeg nest hebben, maar het is moeilijk om met iemand uit te gaan. Vindt hij me leuk alleen vanwege mijn lichaam of mijn status?”, vraagt ​​ze zich af. We kunnen haar alleen maar complimenteren met haar grote succes.

Advertisement