Ze vraagt ​​haar partner ten huwelijk, maar krijgt een onvergetelijke verrassing

Janine image
door Janine

23 Augustus 2023

Ze vraagt ​​haar partner ten huwelijk, maar krijgt een onvergetelijke verrassing
Advertisement

Huwelijksaanzoeken zijn beslist een emotioneel moment, maar soms kunnen ze de verbeelding te boven gaan: dit is het geval van een stel dat populair is geworden op hun sociale netwerken vanwege het ongelooflijke moment dat ze meemaakten. Bestaat er iets magischers? Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Upworthy

Advertisement
pixabay

pixabay

Volgens de traditie knielt de man voor de vrouw om haar hand te vragen, toont haar een ring die symbool staat voor de wil om een ​​verbintenis voor het leven aan te gaan en spreekt daarbij de langverwachte vraag uit: “Wil je met me trouwen?”

In modernere tijden hebben vrouwen echter het heft in eigen handen genomen, waarbij ze vaak de oude stereotiepe rollen omdraaien. Het verhaal van dit stel, is qua emotie en romantiek echter nauwelijks te overtreffen. Maar wat is er gebeurd?

Advertisement
pixabay

pixabay

De twee waren in Parijs, in Frankrijk, in het beroemde park Disneyland. Een perfecte sfeer voor een verliefd stel op zoek naar bijzondere momenten: een letterlijk sprookjesachtige setting om een ​​dag vol magie door te brengen. Juist in deze context beleefde het paar een onvergetelijke episode, die het hele internet in beroering bracht.

Nadat ze hadden geposeerd voor hun foto tegen de achtergrond van het iconische kasteel dat Disney inspireerde, keken de twee elkaar teder in de ogen. Op dat moment kuste de vrouw het voorhoofd van haar partner en knielde voor hem neer, waarbij ze hem een ​​doosje liet zien.

Manù/Facebook

Manù/Facebook

Na het zien van de ring begreep de man onmiddellijk de bedoelingen van zijn vriendin en zijn reactie was onmiddellijk: hij barstte in lachen uit, maar niemand kon zich de reden voor deze hilariteit voorstellen. De vrouw en de aanwezigen dachten waarschijnlijk dat het door de onverwachte emotie kwam, maar dat was niet de enige reden.

De echte reden is eigenlijk dat ook hij een verrassing voor haar had: terwijl hij bleef lachen zonder te kunnen stoppen, haalde de man op zijn beurt een doosje uit zijn zak en knielde voor zijn vriendin neer, precies zoals zij zojuist had gedaan. Een tafereel dat enorme verbazing en emotie opwekte bij de aanwezigen, maar ook bij direct betrokkenen.

Manù/Facebook

Manù/Facebook

Precies: de twee kozen er dezelfde dag voor om elkaar het huwelijksaanzoek te doen, zonder dat ze dat gepland hadden. Een dubbele verrassing dus, waardoor het beslist een buitengewoon toeval is. Volgens gebruikers betekent dit dat het stel echt voorbestemd is om samen te zijn en dat geen enkel ander aanzoek ooit aan dat van hen kan voldoen.

Maar hoe reageerde de vriendin toen ze besefte dat haar partner ook hetzelfde idee had? Nadat ze op haar beurt had gelachen, hield ze de man ontroerd in een lange omhelzing vast, om een ​​wederzijdse belofte van een lang leven samen te bekrachtigen. Het moment werd vastgelegd in een video die de harten van het internet veroverde. Bestaat er iets romantischer?

Advertisement