De man die 14.000 dollar uitgaf om een ​​hond te worden, heeft weer een droom vervuld

Janine image
door Janine

08 Augustus 2023

De man die 14.000 dollar uitgaf om een ​​hond te worden, heeft weer een droom vervuld
Advertisement

Herinner je je de hondenman nog? Dit is de Japanner die populair werd omdat hij de wens had vervuld om een ​​Rough Collie te worden: zijn avontuur ging verder en bereikte een nieuw niveau. Laten we eens kijken wat het is.

via NDTV

Advertisement
toco.ev/Instagram

toco.ev/Instagram

Ieder van ons heeft een geheime droom, maar die van de Japanse Toco valt op door zijn excentriciteit: de man wenste heel graag dat hij een hond kon zijn en slaagde erin zijn onweerstaanbare verlangen waar te maken door 14.000 dollar uit te geven.

De man liet een absoluut realistisch Collie-kostuum maken, waarin hij zich buitengewoon op zijn gemak lijkt te voelen. Na het bereiken van het felbegeerde doel kocht Toco ook een groot hondenhok om in te slapen.

Advertisement

De man zou willen dat hij precies zo kon leven als een hond

In feite wilde hij niet alleen het uiterlijk hebben van de onvergetelijke Lassie, maar hij wil ook leven als een hond, zelfs zo ver dat hij zich voedt met brokjes en speciale blikjes.

Hoewel hij heeft besloten trouw te blijven aan zijn passie en deze in praktijk te brengen, wil de man die zich in het kostuum verstopt zijn identiteit niet prijsgeven uit angst door anderen te worden beoordeeld.

Een droom die uitkomt

Een droom die uitkomt

toco.ev/Instagram

“Ik vertel het zelden aan mijn familie omdat ik bang ben dat ze me raar zullen vinden. Mijn vrienden en familie leken erg verrast toen ze hoorden dat ik een dier was geworden", zei hij in een interview. "Ik wil niet dat mijn hobby's bekend worden, vooral niet bij de mensen met wie ik werk."

De man is in ieder geval niet van plan zijn droom op te geven en heeft nu een nieuwe stap in zijn hondenleven bereikt: aan de lijn lopen onder begeleiding van een mens.

Het eerste uitje van de hondenman aan de lijn

Precies: Toco verliet voor het eerst aangelijnd het huis, leerde andere honden kennen en rolde rond op het asfalt. Op zijn Youtube-kanaal "I_want_to_be_an_animal" legt de man uit: "Ik wilde een dier zijn, dus werd ik een Rough Collie!". Hier is het mogelijk om video's te zien die hem in zijn kostuum laten zien, met de bedoeling zich als een echte hond te gedragen. Het is duidelijk dat de vreemde hobby van de man de nieuwsgierigheid heeft gewekt van veel mensen, die zijn gebeurtenissen blijven volgen.

Ook al voelt hij zich nog niet klaar om zijn beste vrienden in vertrouwen te nemen, Toco blijft het internet vermaken zonder dat iemand er last van heeft: wat vind je van zijn merkwaardige geheime levensstijl?

Advertisement