Als de rekening betaald moet worden, gedraagt ​​deze vrouw zich altijd op dezelfde manier

Janine image
door Janine

08 Augustus 2023

Als de rekening betaald moet worden, gedraagt ​​deze vrouw zich altijd op dezelfde manier
Advertisement

De hedendaagse samenleving is gebaseerd op sociale media. Deze laatste zijn fundamenteel, omdat ze het mogelijk hebben gemaakt om een ​​nieuwe virtuele realiteit te creëren, een non-plaats, die veel mensen in staat stelt om in contact te komen, zelfs met degenen die we niet kennen, of om de relaties levend te houden tussen mensen ver weg die moeite hebben om elkaar te zien. In deze nieuwe realiteit zijn individuen die Influencers worden genoemd steeds belangrijker geworden, die de keuzes van gebruikers kunnen veranderen en beïnvloeden door advies te geven.

De hoofdpersoon van het verhaal is een Influencer die heeft besloten om rechtstreeks tot vrouwen te spreken, met het argument dat wanneer ze met een man uitgaan, ze zich altijd net als haar moeten gedragen. Laten we eens kijken wat haar houding is.

via Dailymail

Advertisement
pixabay

pixabay

Ella Freimann is een 24-jarige Influencer, op sociale media bekend onder het pseudoniem ellafreimann, die haar volgers dagelijks advies geeft over het leven als stel, maar vooral aan vrouwen uitlegt hoe ze zich tijdens een date moeten gedragen, benadrukkend dat zij nooit moeten betalen, maar altijd de partner die hen mee uit heeft gevraagd. Dit is een fundamenteel aspect voor het leven van het paar dat in de toekomst zal worden gerealiseerd. Hoewel velen haar hebben aangevallen vanwege dit gedrag, heeft ze besloten te reageren en haar redenen uit te leggen.

Het is voor haar ondenkbaar om een ​​relatie aan te gaan met een man die niet vrijgevig is. Dit is de reden waarom ze weigert de rekening voor al haar afspraken te delen of te betalen. "Een man die de rekening deelt, stelt de tijd en moeite niet op prijs die een vrouw in zichzelf steekt om hem te plezieren."

Advertisement
ellafreimann/Instagram

ellafreimann/Instagram

"Een vrouw van grote waarde weet wat ze brengt en verwacht hetzelfde terug. Ik heb vrouwen hun eigen bedrijf zien opzetten en zich op zichzelf zien concentreren terwijl ze verzorgd werden door een man. Veel studies hebben aangetoond dat mannen niet zonder ons kunnen. We verbeteren hun leven in al zijn aspecten, en omdat we weten wat we brengen, verwachten we hetzelfde terug. Daarom weet ik wat ik voor iemand kan doen als ik met iemand uitga en verwacht ik in ieder geval dat ze in ruil daarvoor betalen voor het eten. Dat is juist, ik stel nooit voor om om die reden uit elkaar te gaan. Alle vrouwen zouden hetzelfde moeten doen."

Wat denk jij ervan?

Advertisement