Man trouwt met zijn pop nadat hij drie “kinderen” heeft gekregen

Janine image
door Janine

10 Augustus 2023

Man trouwt met zijn pop nadat hij drie “kinderen” heeft gekregen
Advertisement

Liefde heeft vele vormen en in sommige gevallen kan het voor anderen onbegrijpelijk overkomen. Dit is het geval van de Colombiaanse man waar we het over hebben, die op sociale media bekend werd omdat hij "een gezin had gesticht" met een lappenpop, waar hij erg aan gehecht is. Laten we wat meer over zijn verhaal te weten komen.

via Daily Star

Advertisement

Cristian Montenegro uit Colombia veroorzaakte opschudding en verbazing op sociale media toen hij zijn vriendin voorstelde aan gebruikers: een lappenpop genaamd Natalia Ortiz, die zelfs haar eigen profiel heeft.

De twee “trouwden” en werden ook “ouders” van drie kinderen: Cristian documenteerde de zwangerschap van zijn vrouw, inclusief een episode van onwel raken die onmiddellijke tussenkomst vereiste.

Advertisement
Cristian Montenegro - Oficial/Facebook

Cristian Montenegro - Oficial/Facebook

Natalia, die "bevallen" is van hun derde kind, Sammy, laat zich op sociale netwerken zien met steeds veranderende outfits, haar en make-up: haar man zorgt duidelijk buitengewoon goed voor haar en haar uiterlijk en brengt het grootste deel van zijn tijd door met zijn gezin.

Cristian en Natalia zijn dus verenigd in het huwelijk, compleet met trouwjurken en de uitwisseling van plechtige beloften. In een zwart pak en vlinderdas voor hem, in een witte trouwjurk voor haar, pronkten de twee met hun trouwringen, een symbool van hun verbintenis.

Het stel zou vorig jaar trouwen, maar moest de bruiloft uitstellen vanwege de onverwachte komst van Sammy. Zelfs die gebeurtenis werd gefilmd en gedeeld op sociale media door Montenegro, waarbij hij ook een stoffen "verloskundige" in beeld bracht die Natalia hielp "bevallen", getoond terwijl ze op bed lag, compleet met een ziekenhuishemd.

Zo is hun gezin uitgebreid tot vijf leden, waaronder een oudste zoon, een dochter en ten slotte de nieuwkomer.

Natalia Ortiz/Facebook

Natalia Ortiz/Facebook

Met betrekking tot de verbijstering van de gebruikers, die Cristian in de loop van de tijd hebben ondervraagd over zijn ongewone liefdesrelatie, legde de man uit dat hij de maker van Natalia was: hij was het die de pop maakte, na bittere teleurstellingen te hebben ontvangen. "Ik ben gekwetst door een aantal vrouwen die alleen geïnteresseerd waren in mijn geld. Na een aantal jaren single te zijn geweest, begon ik met Natalia te daten”, legde hij uit.

Natalia Ortiz/Facebook

Natalia Ortiz/Facebook

Aan de basis van de relatie zou daarom een ​​diepe eenzaamheid liggen. “Zonder de poppen zou ik meer alleen zijn dan wie dan ook. Ik heb tenminste iets”, zei Cristian. "Met mijn Natalia kijk ik tv en praten we over van alles. Mensen weten niet hoeveel ik van haar hou."

Wat vind jij van zijn verhaal?

Advertisement