Ze loopt 15 minuten voor sluitingstijd een bar binnen, maar ze weigeren haar te bedienen

Janine image
door Janine

03 Maart 2023

Ze loopt 15 minuten voor sluitingstijd een bar binnen, maar ze weigeren haar te bedienen
Advertisement

In beroepen waar je constant in contact staat met het publiek ben je geneigd om de klant altijd gelijk te geven. Zeker in de horeca is dit een ongeschreven regel. Natuurlijk staat de gast niet altijd aan de goede kant, maar om slechte publiciteit te voorkomen, hebben we de neiging om hem een ​​plezier te doen.

Er zijn echter gevallen waarin de klant ongelijk heeft, en hetzelfde geldt voor de werknemers. Niet iedereen, ongeacht de functie, is in staat om foutloos te presteren.

De hoofdrolspeelster van het verhaal werd, ondanks dat ze volledig aan de juiste kant stond, niet goed behandeld door de barmedewerkers, die weigerden haar te bedienen omdat ze laat arriveerde, ook al kwam ze 15 minuten voor sluitingstijd het café binnen.

via Wendolyne Morales/Facebook

Wendolyne Morales koos ervoor om de manier waarop ze werd behandeld kenbaar te maken en besloot een bericht op haar Facebook-pagina te plaatsen waarin ze het hele verhaal uitlegde. De vrouw ging 15 minuten voor sluitingstijd de bar "Bola de Oro" in de stad Cuauhtémoc in Mexico binnen, maar de medewerkers weigerden haar te bedienen, omdat ze te laat zou zijn aangekomen. Natuurlijk, het was bijna tijd voor het einde van de dienst, maar er stond op de deur dat de cafetaria open zou blijven tot 22.00 uur, en het was pass 21.45 uur.

"Als je een baan accepteert - schrijft het meisje in haar post -, accepteer je een tijd en dit heeft geen invloed op de klantenservice of de openingstijden." Toen ze het café binnenkwam, weigerden de medewerkers haar te bedienen en vroegen haar begripvol te zijn, omdat het het moment was waarop ze hun dienst onderbraken, niet alleen zij maar ook 4 andere klanten zaten zonder koffie, ook al arriveerden ze voor sluitingstijd. Hoewel Wendolyne gelijk had, hadden veel gebruikers kritiek op haar.

Advertisement

Si algún día en mi negocio les llegan a decir que ya no hay servicio me gustaría que me lo reportaran. El día de hoy a...

Pubblicato da Wendolyne Morales su Domenica 11 dicembre 2022

Het doel van de post was niet om te klagen en te bewijzen dat ze gelijk had, maar gewoon om het verhaal bekend te maken en de eigenaren van de zaak te waarschuwen voor de manier waarop hun werknemers klanten behandelen. "Als ik op een dag zou horen dat mijn bedrijf de service heeft stopgezet, zou ik graag op de hoogte willen worden gesteld."

Wat vind jij? Gebruikte Wendolyne de juiste handelwijze?

Advertisement