Voormalig hotelmanager waarschuwt gasten: “laat je tandenborstel nooit op de wastafel achter”

Janine image
door Janine

19 Augustus 2023

Voormalig hotelmanager waarschuwt gasten: “laat je tandenborstel nooit op de wastafel achter”
Advertisement

Er zijn veel kleine voorzorgsmaatregelen waarmee we rekening moeten houden als we in een hotel zijn. Een daarvan, zoals een voormalig hotelmanager suggereert, betreft de tandenborstel: dit is wat volgens de expert absoluut vermeden moet worden en waarom.

via Daily Star

Advertisement

Wie is deze expert

Wie is deze expert

melly_creations_/Instagram

Melissa Hanks, bekend als Melly Creation, de naam die de vrouw heeft gekozen voor haar sociale profielen, is een voormalig hotelmanager die in een van haar clips advies gaf aan gebruikers: laat je tandenborstel nooit in het zicht in een hotelkamer achter.

We zijn allemaal weleens in een van deze structuren geweest, of het nu voor vakantie of voor werk is, en op internet is het mogelijk om veel informatie en nuttig advies te vinden voor een verblijf zonder risico's en onverwachte gebeurtenissen. In dit specifieke geval gaat de aandacht uit naar de tandenborstel, een voorwerp gericht op mondhygiëne en de gezondheid van het gebit dat iedereen meeneemt ​​en meerdere keren per dag gebruikt.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Wanneer je je tanden poetst in je eigen badkamer thuis, wordt de tandenborstel omgespoeld en in de houder geplaatst, met of zonder plastic "dop" om het deel dat we in onze mond steken te beschermen. Het is echter voor velen gebruikelijk om het op een oppervlak te laten rusten zonder zich zorgen te hoeven maken over het vinden van een geschiktere plek, maar dit moet absoluut worden vermeden in hotels, evenals het in het zicht in de badkamer achterlaten. Waarom?

Melissa, die duizenden volgers heeft, onthulde de reden waarom gebruikers stomverbaasd achterbleven. Haar advies heeft een respectabele waarde, want wie beter dan een hotelmanager kan weten wat er in het gebouw gebeurt?

De schokkende uitleg: dit is wat er kan gebeuren

De schokkende uitleg: dit is wat er kan gebeuren

Pixabay

Blijkbaar heeft de reden volgens Melly te maken met hygiëne: volgens haar woorden zouden sommige schoonmakers zonder professionaliteit en ethiek de tandenborstel kunnen gebruiken om de badkamer schoon te maken. "Bewaar je tandenborstel in je koffer", zei ze in de video, "niet op de wastafel in de badkamer! Er is mij verteld over een soortgelijk incident, hoewel ik het zelf nog nooit heb gezien."

De vrouw voegde er dankzij haar ervaring aan toe dat dit een goede reden is om vriendelijk te zijn tegen het de staff van het hotel: "Dit is waarom je niet onbeleefd moet zijn tegen hotelpersoneel. Laat ook niet overal afval achter en leg gebruikte handdoeken zo neer dat ze gemakkelijk kunnen worden opgepakt, daar worden de medewerkers blij van. Fooien worden altijd gewaardeerd."

Heb je ooit nagedacht over deze mogelijke, onaangename wending?

Advertisement