Deze alleenstaande moeder verdient met een simpele baan zo'n 15.000 euro per maand, maar weinigen zouden het doen

Janine image
door Janine

11 Augustus 2023

Deze alleenstaande moeder verdient met een simpele baan zo'n 15.000 euro per maand, maar weinigen zouden het doen
Advertisement

Om de steeds hogere lasten en kosten van levensonderhoud te kunnen dragen, kan soms de oplossing zijn om voor een tweede baan te kiezen en zo een extra inkomen te hebben. Een alleenstaande Australische vrouw deelde haar ervaring en legde haar ongebruikelijke keuze uit.

via Daily Mail

_trishaslife/Instagram

_trishaslife/Instagram

Veel gezinnen zijn door de stijging van de kosten van levensonderhoud in de problemen gekomen. Sommigen hebben slechts één salaris beschikbaar, anderen kunnen niet alle maandelijkse uitgaven dekken, weer anderen gaan op zoek naar een tweede baan om in hun levensonderhoud te voorzien.

Onder hen is Trisha Schwarz, een alleenstaande moeder van Duitse afkomst die in Australië woont. De vrouw vertelde haar verhaal en legde uit dat ze een manier had gevonden om elke maand ongeveer 25.000 Australische dollars te verdienen, wat overeenkomt met ongeveer 15.000 euro. Een bedrag dat haar leven ongetwijfeld eenvoudiger heeft gemaakt, maar er is een maar.

Advertisement

De beslissing om te verhuizen en de economische moeilijkheden

De beslissing om te verhuizen en de economische moeilijkheden

_trishaslife/Instagram

Trisha's gekozen baan zou voor veel vrouwen echter niet zo'n gemakkelijke keuze zijn, omdat het hen in verlegenheid zou kunnen brengen. De door Schwarz gevonden oplossing is namelijk niet voor iedereen geschikt, ondanks de interessante vergoeding.

In 2009 ging de vrouw naar Australië voor een vakantie om te backpacken, maar ze hield zo van het land van de kangoeroes dat ze besloot met haar gezin daarheen te verhuizen. Aanvankelijk vond ze na het verkrijgen van een verblijfsvergunning werk als verpleegster in een kleine stad. Kort daarna realiseerde ze zich echter dat het ontvangen salaris niet genoeg was om de kinderopvang van haar kind te betalen. Dus zocht de alleenstaande moeder naar een alternatief, waardoor ze thuis kon werken als personal trainer: ook in dit geval bleek het inkomen echter niet toereikend.

Trisha's “gênante" nieuwe baan: zo heeft ze zich onderscheiden

Trisha's “gênante" nieuwe baan: zo heeft ze zich onderscheiden

_trishaslife/Instagram

Op dat moment besloot Trisha te kiezen voor wat haar nieuwe baan is geworden: de vrouw schreef zich in op de site voor volwassenen OnlyFans, op zoek naar een manier om zich op een originele manier te onderscheiden. En ze vond het: in haar inhoud begon ze speeltjes voor volwassenen te gebruiken, eerst video's te maken waarin ze ermee experimenteerde, en daarna productrecensies.

Haar video's wekten de interesse van verschillende merken in de sector, die contact met haar opnamen om hun speeltjes te sponsoren, totdat de vrouw besloot de situatie in haar voordeel uit te buiten: "Ik begon om geld te vragen en ik doe alleen betaalde recensies. Voor elk vraag ik ongeveer €150 en in de afgelopen 18 maanden heb ik er meer dan honderd gepubliceerd", legde ze uit, sprekend over de gevolgen van haar keuze.

_trishaslife/Instagram

_trishaslife/Instagram

Zo behaalde ze een inkomen van 25.000 Australische dollar per maand. De vrouw beseft dat niet iedereen bereid zou zijn haar voorbeeld te volgen en dat er veel vooroordelen zijn, ook met betrekking tot mogelijke mannelijke ontmoetingen: "Niet alle mannen die ik ken waarderen wat ik doe. Maar hierdoor kan ik op de bepaalde relaties in de kiem smoren. Ik kan niet samen zijn met iemand die geen open geest heeft."

Wat vind je van de keuze van levensstijl van Trisha? Vind je het een effectief idee of vind je het echt gênant?

Advertisement