Als je van vliegen in huis wilt afkomen, probeer dan deze ingrediënten in een glas te doen

door Skip

05 September 2023

Als je van vliegen in huis wilt afkomen, probeer dan deze ingrediënten in een glas te doen
Advertisement

Welk insect vind jij ontzettend vervelend? Als het antwoord een vlieg is, weet dat je niet de enige bent. Deze insecten zijn helemaal geen fijne beesten, zeker wanneer ze je huis binnenkomen. Het is bekend dat deze beesten buiten overal en op alles landen en dat het ze niet boeit of het vies of schoon is; in wezen kunnen ze daar ook niks aan doen. Maar om ze dan vervolgens je huis in te zien fladderen en dat ze wellicht op meubels, wellicht eten en andere zaken gaan zitten, ja dat wil je ook niet. Beter zorg je er dus voor dat dit niet gebeurt.

Hoe kan je vliegen op laten hoepelen uit je huis? Dit lijkt haast onmogelijk te doen ondanks alle insectenwerende middelen die in de handel te verkrijgen zijn. Maar toch is er een manier. Het is een thuisgemaakt middeltje dat nog niet iedereen kent, maar dat wel super effectief is.

via Mirror

Advertisement

Hoe kom je van vliegen in je huis af?

Hoe kom je van vliegen in je huis af?

Pixnio

Vliegen in huis zijn irritant, daar zijn we het allemaal over eens. Je hoort ze zoemen en ziet ze overal landen ook op jou en da's niet echt fijn, zeker als je je bedenkt dat deze beesten zo'n beetje overal neerstrijken. Ze doden of simpelweg verjagen uit je huis is soms best moeilijk. De producten die je hiervoor kunt kopen die helpen wel, maar toch wil je ze niet altijd kopen omdat deze producten ook schadelijk zijn.

Bestaat er dan ook een niet-chemische manier waarop je ze weg kan sturen? Jazeker! Je hebt een glas nodig om dit probleem te verhelpen en van al dat vervelende gezoem af te zijn in kamers.

Hieronder lees je hoe dit alles precies in zijn werk gaat.

Advertisement

Het enige wat je nodig hebt is een glas om dit probleem te verhelpen.

Het enige wat je nodig hebt is een glas om dit probleem te verhelpen.

Curioctopus

Als je deze vervelende insecten uit je huis weg wilt krijgen dan kan je daarvoor een doeltreffende en simpele huishoudtruc gebruiken. Je hebt maar weinig dingen nodig en doorrgaans hebben veel mensen deze al thuis staan. Neem dus een glas of een pot als je dat liever hebt en doe daar het volgende in:azijn en munt.

Giet een beetje azijn in het glas en voeg enkele blaadjes munt toe en sluit het af en laat dit minstens een week lang weken. Als deze tijd eenmaal verstreken is haal je het goedje door een zeef waardoor de muntblaadjes achterblijven en stop het in een sprayflacon. Je antivliegenmiddeltje is klaar.

Vernevel een beetje van het spul in de ruimtes waar er vliegen zijn. Of je kan ter preventie, het glas met het mengsel ook op strategische plekken in huis neerzetten, misschien naast vensters en deuren. Je zal zien dat vliegen wel even zullen gaan twijfelen of ze wel je huis in moeten vliegen of daar blijven.

Kende jij deze truc van oma al?

Advertisement