Dit landgoed van $20 miljoen staat te koop en heeft misschien wel meer voorzieningen dan de stad waarin je woont

Janine image
door Janine

23 Februari 2024

Dit landgoed van $20 miljoen staat te koop en heeft misschien wel meer voorzieningen dan de stad waarin je woont
Advertisement

Er zijn huizen die gebouwd lijken te zijn om elke fantasie te overtreffen en een daarvan is het ongelooflijke landgoed waar we het nu over gaan hebben: een echt paleis dat te koop wordt aangeboden voor $20.000.000.

Advertisement

Het landgoed van $20.000.000 in Arizona

Het landgoed van $20.000.000 in Arizona

ARMLS

Het wonen in sommige huizen kan ertoe leiden dat je nooit meer de deur uit wilt: de schoonheid, de ruimte en het comfort zorgen ervoor dat je niets anders meer wilt, en in dit geval geldt dat zelfs nog meer. De structuur die we gaan beschrijven beschikt over diensten die even ongelooflijk als compleet zijn, waardoor het bijna een klein dorp is.

Het is gebouwd op een perceel van meer dan 16.000 vierkante meter in 2003 en ligt in de stad Gilbert, Arizona, VS. Het werd in 2014 verkocht door Andre Ethier van het honkbalteam LA Dodgers en het was de huidige eigenaar die het veranderde in wat het nu is. In feite is het niet zomaar een huis: naast de standaard kamers heeft het landgoed onder andere ook een grot, een spafaciliteit en een kartbaan.

Advertisement

Alle voorzieningen van het landgoed in Gilbert, Arizona

Alle voorzieningen van het landgoed in Gilbert, Arizona

ARMLS

Alleen al het huis en de woongedeeltes beslaan meer dan 860 vierkante meter met een ruime woonkamer, een grote eetkamer, een keuken, vijf slaapkamers, zes badkamers, nog een woonkamer, een garage, een bioscoop en nog veel meer. Het wellnesscentrum van 370 vierkante meter bevat een Turks bad, een sauna, een jacuzzi, een massageruimte en een yogaruimte.

De grot van 557 vierkante meter bevat een gaming-station, een golfsimulator, een keuken, een fitnessruimte, een dansstudio en nog veel meer. In de faciliteit is zelfs een schietbaan, terwijl er in de uitgestrekte buitenruimte, naast de omheinde ingang, een overdekt basketbalveld is, een resort met zwembad en spa, een kartbaan, groene zones en een tuinhuisje om buiten te eten.

Wat te zeggen, er ontbreekt werkelijk niets aan dit uitstekend uitgeruste en comfortabel ingerichte landgoed: de inrichting geeft het een suggestieve sfeer die een huiselijk museum waardig is. Zeer hoge plafonds contrasteren met natuurlijke houten vloeren, verlicht door grote ramen die de ruimte gezellig en licht maken. 

Een pracht van een onroerend goed van $20 miljoen

Een pracht van een onroerend goed van $20 miljoen

ARMLS

Architectuur en design komen samen in een meesterwerk van onroerend goed dat veel verder gaat dan de simpele definitie van “huis”. Eén deel van de structuur is bijzonder uitnodigend: de hoofdsuite, die extreem luxueus is en verrijkt wordt door een kleine open haard en een privé-badkamer die allesbehalve beperkt is. De kledingkast met twee verdiepingen is dus niet bang voor aankopen.

Of je nu binnen of buiten wilt vertoeven, er is keuze genoeg. De man cave, functioneel en verfijnd, is een ruimte voor vermaak maar ook van elegantie, met de allernieuwste apparatuur, terwijl de golfbaan en go-karts de perfecte bondgenoten voor vrije tijd zijn. Laten we eerlijk zijn, als we zo'n landgoed binnenstappen, zouden we niet meer weten welke kant we op moeten kijken en waar we moeten beginnen om de dagen door te brengen als in een droom.

Het droomlandgoed bevindt zich op een strategische positie

Het droomlandgoed bevindt zich op een strategische positie

ARMLS

Van vermaak tot ontspanning en sport, er is werkelijk alles wat je nodig hebt om te ontspannen en fit te blijven, geheel in het teken van luxe: zelfs de danszaal is tot in het kleinste detail ontworpen om psychofysisch welzijn te inspireren, met spiegelmuren, ultramoderne vloeren en oefenstangen.

Al met al is het een waar droomverblijf waar iedereen graag zou willen wonen en weinigen de behoefte zouden voelen om de deur uit te gaan: maar ook de locatie houdt rekening met comfort, want het weelderige landgoed wordt omringd door scholen, boetieks en eersteklas restaurants.

Wat denk jij, is het $20 miljoen waard of niet?

Honestlyyyy we’ve never seen a home with this many amenities. Mansion. Resort style Pool. Shooting range. Gaming room....

Pubblicato da Zillow Gone Wild su Venerdì 16 febbraio 2024
Advertisement