Als jullie een hond zoals deze zien aai hem dan niet: hieronder de reden - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Als jullie een hond zoals deze zien…
20 foto's voor diegenen die beweren dat werken op kantoor zwaar is Het romantische aspect van de archeologie: de kus die 2800 jaar

Als jullie een hond zoals deze zien aai hem dan niet: hieronder de reden

Door Romy Mortier
5.961

Voor de behandeling van bepaalde fysieke handicaps ( blindheid, doofheid )en psychische stoornissen, kunnen blindengeleidehonden van essentieel belang zijn. Zij assisteren de patiënt op elk momenten van de dag, ondersteunen hen bij dagelijkse activiteiten en zijn getraind om alarm te slaan in geval dat hun baasje zich kwetsbaar voelt of hulp nodig heeft.

Maar het is belangrijk om een aantal dingen over deze helden te weten om geen fouten te maken in het geval je ze op straat mocht tegenkomen.Dit is essentieel om hen hun belangrijke taak uit te kunnen laten voeren zonder enige belemmering.

Het verhaal dat we jullie vertellen zal het bovenstaande verduidelijken.

Hailey Ashmore en haar hond Flynn besloten om hun verhaal te delen op het internet, om de mensen te informeren over de voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen met deze dieren.

Ze vormen samen al een team sinds dat Flynn een puppy was.

Met de jaren is hun band onbreekbaar geworden. De een kan niet meer zonder de ander.

Hailey kampt met ernstige gezondheidsproblemen, zoals allergieën, astma en epilepsie.

Flynn is in staat om de aanvallen van Hailey een kwartier eerder te herkennen. Hij brengt haar dan naar een veilige plaats, zorgt ervoor dat ze de juiste medicijnen inneemt en laat haar gaan liggen: samen doorstaan ze de aanval.

Op een dag ging Hailey naar haar vader op het werk: een collega begon daar met Flynn te spelen, en negeerde de waarschuwingen en het signaal "STOP" welke op de borst van de hond waren geplaatst.

Deze signalen geven juist aan dat deze hond niet aangeraakt of afgeleid mag worden. Op dat moment werd de hond afgeleid en voorzag de epileptische aanval van Hailey niet.

De tijd tot de aanval was deze keer op een veel kortere termijn dan 15 minuten: de aanval arriveerde plotseling en Flynn was niet in staat geweest om het te voorspellen.

Hailey viel hard op de grond en haar hoofd raakte hierdoor gewond. De harde ondergrond zorgde voor grote wonden op haar huid.

Gelukkig slaagde zij erin om de crisis te doorstaan, maar hierdoor heeft ze wel beseft hoe belangrijk het is om het reguliere volk te informeren hoe zich te gedragen in het bijzijn van blindengeleidehonden.

Mijn hond is mijn levensverzekering. Of dit nou wel of geen prettige zaak is, hij helpt mij in leven te houden. Als hij afgeleidt wordt kan mij dit verwonden of zou ik zelfs kunnen sterven. Het is van belang dat jullie deze servicehonden niet afleiden, er niet mee communiceren of spelen. Roep ze niet en neem ze niet in de maling. Alle dank van de wereld hiervoor! 

We moeten dus de verleiding weerstaan ​​om te knuffelen met deze liefdevolle honden. Wacht tot hun baasje, bewust van wat zijn gedragsregels zijn, de toestemming geeft om hem te aaien.

Het is een goede zaak om deze post van essentieel belang te delen! 

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt