Deze man heeft een fiets uitgevonden die binnen een uur elektrische energie kan produceren voor 24 uur - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man heeft een fiets uitgevonden…
Deze kat wachtte een jaar lang op dezelfde plek op zijn baasjes die hem daar achterlieten Extreem schattige foto's van moederpoezen en hun jongen

Deze man heeft een fiets uitgevonden die binnen een uur elektrische energie kan produceren voor 24 uur

Door Sarah Nichele
2.680
Advertisement

Manoj Bhargava is een ondernemer uit India en is al jarenlang betrokken bij het ontwerpen van nieuwe technologieën voor in arme landen (en ook in rijke landen), zodat iedereen toegang heeft tot water of elektriciteit in noodsituaties, met bijna verwaarloosbare gevolgen voor het milieu.

Manoj is zich ervan bewust dat elektrische energie van fundamenteel belang is voor een beschaving. Vandaag de dag leven we in een wereld waarin één op de zeven mensen geen directe toegang heeft tot elektrische energie...

via: Youtube

Samen met de onderzoekers van zijn bedrijf heeft deze man een fiets ontworpen die in staat is om elektrische energie te produceren.

De beweging en kracht van de spieren van de mens vormt een grote bron van elektriciteit. Een uurtje trappen levert genoeg energie op om een huishouden van 24 uur elektriciteit te voorzien.

Advertisement

Dit is de makkelijkste en goedkoopste manier om elektrische energie te produceren. Deze manier van energie opwekken is niet alleen voordelig voor kansarme bevolkingsgroepen.

Denk aan de eindeloze mogelijkheden die kunnen worden bewerkstelligd met gebruik van deze technologie... als deze technologie niet alleen wordt toegepast in noodlijdende landen, maar overal ter wereld!

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt