8 verhalen van moedige mensen die diversiteit veranderden in een kracht! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
8 verhalen van moedige mensen die diversiteit…
Deze uitvinding kan het leven van mensen met een handicap gedwongen om zich in een rolstoel te vervoeren veranderen Per ongeluk breekt ze een grote aarden pot ... maar slaagt er dan in dit om te zetten in iets magisch!

8 verhalen van moedige mensen die diversiteit veranderden in een kracht!

Door Romy Mortier
3.136
Advertisement

Het leven houdt ervan om ons te testen. Vaak doet zij dit zonder waarschuwing, waardoor we ons verdrietig en wanhopig voelen. Soms zijn het tijdelijke tegenslagen, maar het kan gebeuren dat gebeurtenissen je leven voorgoed veranderen. In die gevallen is het van belang om de steun van de mensen die dicht om je heen staan te ontvangen, maar tegelijkertijd zullen we de moed in onszelf moeten vinden om verder te gaan. 

We willen de verhalen met jullie delen van bijzondere mensen die met uiterst moeilijke situaties werden geconfronteerd, maar in staat zijn geweest om ze te accepteren en ze te overwinnen.  

Nick Vujicic

foto: facebook

Nick werd geboren met een genetische ziekte, is ledematenloos en leeft zonder armen en benen. Niet alleen is Nick niet depressief, maar hij is uitgegroeid tot een motiverend icoon. Hij speelt golf, surft, reist de wereld rond en onlangs werd hij voor de tweede keer vader. 

Bill Porter

foto: mcclaran

Wanneer je een doel in het bijzonder hebt en de wens om dit te bereiken,hoeft de ziekte geen obstakel te zijn. Bill Porter, die sinds zijn geboorte een hersenverlamming heeft, heeft altijd al gewerkt in de verkoop. Dat deed hij, en werd een van de meest succesvolle verkopers in de Verenigde Staten. Om zijn karakter en zijn wilskracht is de film Porta a Porta aan hem gewijd. 

Advertisement

Sylvester Stallone

Misschien heb je het echte verhaal van Sylvester Stallone wel nooit geweten. Als gevolg van de beëindiging van een zenuw tijdens zijn geboorte, werd de Amerikaanse acteur geboren met de linkerkant van zijn gezicht lichtelijk verlamd. Bovendien leed hij als tiener aan rachitis. Dat heeft hem er niet van weerhouden om een ​​beroemde acteur te worden en cult rollen als Rocky Balboa te spelen. 

Andrea Bocelli

foto: thirteen

Blindheid limiteert de mens in de mogelijkheid om de wereld te zien, maar niet om deze te horen. Andrea Bocelli is onlangs voor de tweede keer getrouwd, hij is vader van drie kinderen en verklaart zich oneindig dankbaar voor het leven. De geniale zanger beweert dat , zelfs zonder het  zicht te hebben op " buiten " kunt u de wereld zien door middel van " innerlijke ogen " . 

Madeline Stuart

foto: facebook

Madeline heeft er altijd van gedroomd om een model te worden. De diagnose van het syndroom van down heeft haar niet tegengehouden. Uiteraard was het niet makkelijk: ze moest sporten, tot 20 kg afvallen en klopte op de deur van veel verschillende bureau”s, maar werd afgewezen omdat ze anders is. Uiteindelijk is het haar gelukt en recent heeft ze op de catwalk van de New York Fashion Week gelopen. 

Advertisement

Victoria Duval

foto: facebook

De belofte van tennis Victoria Duval heeft gevochten en versloeg het Hodgkin-lymfoom, en keerde terug naar het veld om met succes deel te nemen aan een van de grootste tennistoernooien, de Grand Slam. Maar Victoria had al de grootste race van haar leven gewonnen, tegen de ziekte, haar felste rivaal ooit. 

Chantelle Brown-Young

foto: instagram

De schoonheid van dit model is zeer apart: tijdens haar kindertijd, werd Chantelle met de diagnose abnormale pigmentatie van de huid en het lichaam geconfronteerd, genaamd " vitiligo " . Het hebben van een mooi gezicht en een perfect lichaam, liet haar besluiten om deze diversiteit om te zetten in een talent en gaf haar de ambitie een beroemd model te worden: " Er zijn mensen met een blanke huid en mensen met een donkere huid , ik behoor tot beide categorieën " grapt Chantelle.  

Advertisement

Ksenia Bezuglova

foto: instagram

" Een vrouw is mooi wanneer ze in evenwicht is met zichzelf, maakt niet uit of dit op een stoel is of op eigen benen ", zegt Ksenia Bezuglova , een model met een handicap die haar droom heeft gerealiseerd . 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt