Een Meisje Valt Flauw In De Trein, Maar Als Ze Weer Bijkomt Leest Ze Een Berichtje Dat Ze Nooit Meer Zal Vergeten

door Skip

03 December 2016

Een Meisje Valt Flauw In De Trein, Maar Als Ze Weer Bijkomt Leest Ze Een Berichtje Dat Ze Nooit Meer Zal Vergeten
Advertisement

Ellie Farnfield, een 27-jarige fitnessinstructeur was op weg naar Londen met de trein toen ze plotseling niet lekker werd en flauwviel. Wat er precies gebeurde op dat moment dat weet ze niet meer, hetgene wat ze wel weet is dat toen ze weer bijkwam er allemaal personeel van het treinstation om haar heen stonden.

Dankzij een ding kon ze echter wel een idee krijgen van hoe het mogelijk gebeurd zou kunnen zijn. Een onbekende had een briefje voor haar achtergelaten met een berichtje erop.

De tekst op het brief verbaasde en emotioneerde haar.

via love what really matters

Facebook/Ellie Farnfield

Facebook/Ellie Farnfield

Advertisement
Twitter/Skint London

Twitter/Skint London

"Eleanor,

Ik hoop dat je, tegen de tijd dat je dit leest, je weer beter voelt. Je had een epileptische aanval in de trein en ik heb je eruit gehaald. Je hebt je hoofd niet gestoten maar het is mogelijk dat ik op je been was gaan staan voordat ik doorhad dat je lag te spartelen op de grond! Sorry!
Het spijt me ook dat ik nu niet bij je kan blijven, maar hier heb je een kopje koffie om je weer op te peppen en £10 zodat je een taxi kan nemen naar huis. Het spijt me dat ik niet meer geld heb, ik hoop niet dat je niet ver weg woont. Ik heb contact opgenomen met mensen die in je telefoon stonden, en er is medische naar je onderweg en er is treinpersoneel bij je. Ik wens je alle goeds en hoop dat je er weer snel bovenop zult komen.

Liefs,

Tom" 

Een Meisje Valt Flauw In De Trein, Maar Als Ze Weer Bijkomt Leest Ze Een Berichtje Dat Ze Nooit Meer Zal Vergeten - 3

De dame vertelde aan de Daily Mail: "Ik was in de war. Nadat ik het briefje had gezien met de koffie en het geld erbij was ik ontroerd... Het was een heel lief gebaar! Ik zou Tom willen bedanken dat hij mij geholpen heeft en hoezeer ik zijn gebaar waardeer. De barmhartigheid van een vreemdeling is heel bijzonder!"

Een dergelijk gebaar kan ervoor zorgen dat je vrede hebt met de wereld waarin onverschilligheid domineert.

Advertisement