Hij maakte als kind een belofte, maar niemand had gedacht dat hij zich er al die jaren later aan zou houden - Curioctopus.nl
x
Hij maakte als kind een belofte, maar…
Een 4000 jaar oud geheim kan het leven van miljoenen mensen redden zonder drinkwater Hij fotografeert zijn kat die bezig is met een wel heel bijzondere activiteit : het resultaat is fantastisch

Hij maakte als kind een belofte, maar niemand had gedacht dat hij zich er al die jaren later aan zou houden

12 Juli 2016 • Door Romy Mortier
58.827
Advertisement

Dit verhaal wijden we toe aan degenen, getroffen door cynisme en slechte ervaringen, niet meer gelooft in de goedheid van de mens en het feit dat  vriendschap en genegenheid voor eeuwig kan duren. Dit alles gebeurde ver over de oceaan, met name in Harribusrg, Pennsylvania, waar de knapste jongen van de school tientallen meisjes afwees, om naar het prom te gaan met een oude vriendin. 

De keuze van deze jongen heeft over de hele wereld harten doen smelten, en dit is de reden waarom... 

 

Haar naam is Mary Lapkowicz, zij lijdt aan het syndroom van Down. Hij, is Ben Moser, de meest gewaardeerde voetballer van de school.

Mary en Ben zaten samen in de eerste klas van de basisschool. Iedereen maakte Mary belachelijk als gevolg van het syndroom, maar hij deed niet mee. In tegenstelling tot de anderen zorgde hij voor haar en bouwden de twee een oprechte vriendschapsband op.

Advertisement

Ze hadden het zo fijn samen dat Ben haar een belofte deed: " Als we groot worden, neem ik je mee naar het bal "

De tijd verstrijkt, ze gaan beiden naar andere scholen en verliezen elkaar uit het oog. Ondanks de vele aanbidsters, vergeet Ben zijn belofte niet: een paar dagen voor het bal, presenteert hij zich aan de deur van Mary om haar officieel mee naar het bal te vragen.

De grote dag breekt aan. Ben en Mary lopen elegant over de drempel van de school, terwijl iedereen toekijkt. Hij, als een echte gentleman, houdt haar aan zijn arm op de rode loper.

Advertisement

Kijk maar naar het gezicht van Mary om haar vreugde te ontdekken. Iets magisch gebeurde in deze verre stad ... Het wonder van het sprookje dat uitkomt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt