Haar man is overleden: als haar zoon haar oude werkbank demonteert, vindt hij een bericht die haar tot tranen roert... - Curioctopus.nl
x
Haar man is overleden: als haar zoon…
Honden die als kinderen worden behandeld: deze baasjes nemen de verzorging van hun hondjes nog een stapje verder... Dit zijn een aantal beroemde filmscènes die in werkelijkheid niets meer dan miniaturen waren

Haar man is overleden: als haar zoon haar oude werkbank demonteert, vindt hij een bericht die haar tot tranen roert...

08 Juni 2016 • Door Sarah Nichele
41.673
Advertisement

Een verhaal van eeuwige liefde, die zelfs na het overlijden van één van de geliefde verder gaat. Mason is 51 als hij overleed als gevolg van een slagaderbreuk. Kort na het overlijden van haar man, vindt de zoon van Becca, toen hij bezig was met het demonteren van haar oude werkbank (die Mason voor haar had gemaakt), een intense liefdesverklaring geschreven met een rode marker onderaan de werkbank. De zoon van Becca en Mason besloot om het bericht te delen op Imgur, en het bericht werd een inspiratiebron voor de duizenden gebruikers van de website.

   


foto: Imgur

"Ik hou van je Becca.

Welke dag het ook is, ik hoop dat het een goede dag is.

Geeft heeft mijn gebeden verhoord de dag dat hij jou aan mij gaf. Ik weet dat dit de beste dagen zijn die ik ooit zal hebben en ik ben blij dat ik ze met jou mag delen. 

Ik weet niet zeker of je dit ooit zult zien, maar als dit wel het geval is, moet je weten dat ik zielsveel van je hou. Als er één ding is dat ik graag zou willen hebben in dit leven, dan is dat om zo goed te zijn voor jou als jij voor mij bent. Als ik dat voor elkaar kan krijgen, ben ik de gelukkigste man op aarde.

Ik hou van je, mooie vrouw."

 

foto: Imgur

Mason wist niet zeker of zijn bericht ooit zou worden gevonden en gelezen door Becca. Ze vond het bericht na zijn overlijden en de tekst vormt een prachtige herinnering aan haar man. Met hulp van haar zoon heeft Becca het bericht ingelijst en hangt het nu aan de muur als bewijs van hun eeuwige liefde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt