x
Het strijkijzer gaat met pensioen: zie…
Binnen 15 jaar is de burgemeester van deze stad erin geslaagd om bijna alle auto's te elimineren: hier zijn de resultaten Het verhaal van

Het strijkijzer gaat met pensioen: zie hier de machine die desinfecteert, strijkt en kleren vouwt

15 Augustus 2016 • Door Romy Mortier
143.261
Advertisement

Als u een hulpje nodig heeft en gevouwde en gestreken kleren wilt, dan moet u FoldiMate proberen! Het is een robot uitvinding die kan strijken, desinfecteren, vouwen en zelfs kleding kan parfumeren binnen enkele minuten zodat u de tijd heeft om aan andere klusjes te besteden! 

Op de foto hieronder kan je de elegantie van de machine aanschouwen, terwijl de video je zal laten zien hoe haar interne mechanismen werken! Get in line, FoldiMate zal worden verkocht vanaf 2017! 


Hij strijkt...

U behoeft alleen kleren in de machine te hangen en voor de rest zal FoldiMate zorgen! De machine zal het kledingstuk invoeren en alle plooien elimineren met behulp van stoom, aanvullend desinfecteren en een vleugje frisse schone geur toevoegen! 

...en vouwt!

Niet alleen zal u verlost zijn van het strijken, maar de gestreken kleding zal ook netjes worden opgevouwen. Shirts, hemden, broeken en zelfs jassen zal FoldiMate tot in de perfectie verzorgen! Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleding netjes op een stapeltje in de kast leggen! 

Mis dan ook niet de kans om te zien hoe de binnenkant van FoldiMate functioneert, dè uitvinding van de toekomst, die mannen en vrouwen over de hele wereld zal verbluffen! 

Bekijk de Video:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt