Ze noemen hem " de hond die voor eeuwig zal wachten " : zijn verhaal heeft duizenden mensen geraakt - Curioctopus.nl
x
Ze noemen hem " de hond die voor eeuwig…
Tijdens het filmen van een storm, vangt een man een indrukwekkend atmosferisch fenomeen De uitdrukkingen van deze nieuwe moeders uitten precies wat het moederschap betekent ... of bijna dan!

Ze noemen hem " de hond die voor eeuwig zal wachten " : zijn verhaal heeft duizenden mensen geraakt

11 Augustus 2016 • Door Romy Mortier
20.490
Advertisement

Tommy, is een 13-jarige bastaard hond en draagt de bijnaam " de hond die eeuwig blijft wachten ". Gezien de loyaliteit en toewijding die hij toonde voor  zijn baasje die verdween. Tommy verliet deze wereld enkele maanden geleden, maar zijn sterke verhaal gaat nog steeds de wereld rond! 

Ondanks dat zijn geliefde baasje overleed en Tommy ook aanwezig was bij de begrafenis, bleef Tommy zo ontzet dat hij de volgende dagen op de plek van de begrafenis bleef. Deze plek bevond zich in de buurt van de kerk van Santa Maria degli Angeli, in San Donaci, in de buurt van Brindisi. Hij bleef wachten in de voortdurende hoop dat Maria, zijn baasje, weer bij hem terug zou komen ...

De kerk van Santa Maria degli Angeli was de laatste plaats waar Tommy het levenloze lichaam van zijn baasje Maria zag, geplaatst in een kist.

foto: 24 horas 

In de opeenvolgende maanden na haar dood, kwam Tommy elke dag bij de deur van de kerk kijken, in de hoop dat Maria bij hem terug kwam.

foto: 24 horas 
Advertisement

Tommy lag in de buurt van het altaar, hij woonde de mis bij zonder ook maar op de geringste manier te storen voor de gelovigen, en bleef zo hoopvol liggen.

foto: 24 horas 

Het verhaal van Tommy doet denken aan dat van Hachiko, de hond die jaren op het station bleef wachtten op de terugkeer van zijn baasje in Japan.

foto: 24 horas 

Het verhaal van Hachiko werd zo bijzonder geacht dat er is besloten om zelfs een standbeeld van hem op te richten.

foto: 24 horas 
Advertisement

En ook het verhaal van Tommy raakte de hele wereld: al is zijn hart ermee gestopt, hij zal nu herenigd zijn met zijn geliefde baasje. Het wachten is voorbij.

foto: 24 horas 
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt