Wil Je Een Designertas Kopen? Zo Leer Je Nep Van Echt Onderscheiden - Curioctopus.nl
x
Wil Je Een Designertas Kopen? Zo Leer…
Niets Is Wat Het Lijkt, De Strips Van Deze Tekenaar Bezorgen Je Een Glimlach! Een 5,400 Kilometer Lang Hek Dat Australië In Tweeën Hakt, Weet Jij Waarom Het Is Neergezet?

Wil Je Een Designertas Kopen? Zo Leer Je Nep Van Echt Onderscheiden

30 Oktober 2016 • Door Skip
5.274
Advertisement

Tegenwoordig zien we bij het aantal online aankopen steeds hogere cijfers, ook bij de aanschaf van kleding en accessoires. Maar zou jij bij de aankoop van een tas zelf kunnen bepalen of het ook echt een designertas is (zowel qua uiterlijk als prijs!) of alleen maar als zodanig wordt verkocht, en dat jij uiteindelijk bedonderd dreigt te worden? Aan de hand van dit artikel weet je straks hoe je kunt herkennen wanneer iets echt of nep is, en zo voorkomen dat je je geld verkeerd besteedt. 

via: forbes.com

Let op de details. De stiksels moeten allemaal perfect zijn, zonder loszittende draadjes of sporen van slijtage.

Weet ook dat de makers van nagemaakte spullen afkijken van plaatjes van de originelen, het kan dus zijn dat zij details over het hoofd hebben gezien.

Advertisement

De metalen delen zoals ritsen en merkplaatjes moeten van goede kwaliteit zijn en zwaarder wegen.

Niet alle neptassen zijn van leer gemaakt, degene die jij koopt moet dat wel zijn. Dit kun je controleren door te voelen of het leer droog is en niet plakkerig.

Lees het label met het merkje en het land waarin het geproduceerd is. Naast ernstige spelfouten hebben sommige namakers de neiging om 'Made in France' te schrijven terwijl de producten in een ander land worden gemaakt.

Advertisement

Het serienummer van een originele tas is echt als dit een wezenlijk onderdeel is van de tas en niet zomaar een plakkertje van slechte kwaliteit.

Ook de materialen voor de verpakking moeten van goede kwaliteit zijn. De grote modehuizen geven hun waar niet aan klanten mee in tassen die snel slijten.

Advertisement

Een algemeen advies is om je in te lezen. Probeer zoveel mogelijk te weten te komen over de tas die je wil kopen!

Tags: NuttigMode
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt