Kurkumalimonade is een natuurlijke remedie tegen depressie... experts bevestigen het - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Kurkumalimonade is een natuurlijke remedie…
10 vriendjes die 'gedwongen' worden om perfecte foto's te maken van hun vriendin Luiheid ten top: Alleen de echte luilakken onder ons begrijpen het!

Kurkumalimonade is een natuurlijke remedie tegen depressie... experts bevestigen het

3.891
Advertisement

Elke dag raken steeds meer mensen depressief. Niet alleen de ziel lijdt eronder, er komt ook slapeloosheid bij kijken en er kan een verstoring zijn in de eetgewoonten. In andere woorden kan deze aandoening mensen echt uit de running halen en kan worden behandeld met zware medicijnen.

Maar uit een onderzoek blijkt dat is gepubliceerd in het tijdschrift Phytotherapy Research dat er in combinatie met medicijnen een mogelijk alternatief op natuurlijke basis zou kunnen zijn dat geen enkele bijwerkingen heeft en bovendien ook een goede optie zou zijn die het lichaam beslist goed doet. Of beter gezegd een bijzonder soort limonade...

De 100% natuurlijke oplossing waar onderzoek naar is gedaan door de University Medical College in Bhavnagar (India) komt in de vorm van een kurkumalimonade. De onderzoekers zijn tot de conclusie gekomen dat door het drinken van een drank vol curcumine, dat een bestanddeel is van kurkuma, patiënten behoorlijke vorderingen maakten, waar de effecten niet onderdoen voor de geregistreerde resultaten die zijn behaald met het middel Prozac. Dit is een medicijn waarmee depressie kan worden behandeld.

En als je de voordelen ook zelf wilt ervaren, die er ook zijn voor de verbetering van de algehele lichamelijk gezondheid en niet alleen bij depressie, dan hebben we hier een simpel en snel recept voor je om de limonade ook zelf te maken.

Dit is alles wat je nodig hebt

  • 550 ml water
  • 150 citroensap
  • 2 lepels honing
  • 3 eetlepels curcuma
  • 100 ml blauwe bessensap
  • bloedsinasappelsap

Roer alles door elkaar en zet het even in de koelkast. Drink elke dag na het ontbijt een glas.

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt