x
Engelse bierbrouwer zoekt bierproevers:…
Wetenschappers voorspellen dat kakkerlakkenmelk het voedsel van de toekomst is Deze tekenaar geeft de prinsessen van Disney opnieuw vorm, maar dan modern. Het resultaat mag er wezen.

Engelse bierbrouwer zoekt bierproevers: zo kan je jezelf aanmelden

13 Oktober 2017 • Door Skip
2.812
Advertisement

Voordat een willekeurig product op de markt wordt gebracht moet dit eerst worden getest door mensen die dit mogelijk zullen gaan gebruiken. Daarom is een bekende Engelse bierbrouwer op zoek naar bierdrinkers die zijn verbeterde bier komt proeven. Het is een droom die wordt bewaarheid van iedereen die graag van een lekker glaasje bier houdt. Heb je interesse? Waar wacht je nog op? Reageer nu op de aankondiging op LinkedIn!


foto: pixabay.com

Heb je er ooit van gedroomd om bier te drinken? Nou, die kan snel worden bewaarheid want we zijn op zoek naar bierliefhebbers die willen verdienen met het proeven van nieuwe, innovatieve bieren. Jazeker, dit zou zo maar eens de beste baan ter wereld kunnen wezen.

Veel mensen die deze vacature op LinkedIn lazen zullen wel hebben gedacht dat het om een grap ging, een geintje gericht op iedereen die denkt dat de droombaan nog bestaat. En niets is minder waar, want om mee te kunnen doen aan de selectierondes hoef je niet, sterker nog, is het helemaal niet nodig om liters bier weg te tikken. Wat echter wel is vereist is kennis over de soorten bieren, over de ingrediënten (mout, hop, gist, koolzuur...), en kennis over de laatste trends.

Het bedrijf Meantime Brewing Company laat weten dat het een parttime baan zal zijn, 3 uur per week op de vrijdagochtend. Je krijgt er natuurlijk geld voor, maar het bedrijf belooft ook veel bier.

Kan je het idee om als bierproever voor een grote brouwerij te werken?

Doe dan mee aan de selecties! Daarvoor vraagt het bedrijf een antwoord op de vacature op LinkedIn in 30 woorden waarmee je moet kunnen overtuigen waarom zij jou moeten meedoen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt