Het recept om langer te leven? Elke dag een glas wijn en een stuk chocolade - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het recept om langer te leven? Elke…
Street art: 18 spectaculaire werken waar je met open mond naar kijkt Werkstress? Na jarenlange studie wordt een burn-out officieel erkend als een ziekte

Het recept om langer te leven? Elke dag een glas wijn en een stuk chocolade

Door Janine
3.449
Advertisement

Het geheim van langer leven en het voorkomen van vroegtijdige veroudering? Je zult het niet geloven, maar sommige wetenschappelijke studies uitgevoerd aan de prestigieuze universiteiten van Exeter en Brighton hebben bevestigd dat een glas rode wijn en een stukje chocolade onverwacht verjongende effecten kunnen hebben!

Chocolade eten en wijn drinken? Het lijkt de perfecte combinatie, niet alleen voor een lang, maar ook voor een gezond en gelukkig leven. Dit is waarom!

foto: Flickr

Het team van onderzoekers van de universiteiten van Exeter en Brighton in Groot-Brittannië hebben laten zien dat sommige chemische stoffen die analoge reversen worden genoemd die van nature aanwezig zijn in pure chocolade, rode wijn en bosbessen, effecten hebben op splicing genen, diegenen die in onze fase van veroudering worden gedeactiveerd; de chemicaliën in deze voedingsmiddelen doen niets anders dan het deactiveringsproces omkeren en de genen opnieuw "inschakelen".

Deze ontdekking heeft niet alleen vertrouwen gewekt in de medische wereld met betrekking tot cellulair functioneren in het verouderingsproces van ons lichaam, maar nu hopen ze beter te ontdekken, ook dankzij de activering van deze genen, hoe mensen te helpen verouderen en degeneratieve ziekten te vermijden.

foto: Flickr

Een wetenschappelijke ontdekking die ons voor een geldig alternatief plaatst bij de zoektocht naar verjonging van ons lichaam, waar we altijd naar hebben gezocht maar die moeilijk te vinden waren. En nu is het precies de wetenschap die ons een sprankje hoop geeft: een glas rode wijn, wat bosbessen en een paar gram goede chocolade en... we zijn weer jong!

Source: 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt