Dit is de eerste armband die je een schok geeft als je junkfood eet

Janine image
door Janine

19 Juni 2019

Dit is de eerste armband die je een schok geeft als je junkfood eet
Advertisement

Als je probeert om af te vallen of gezonder te eten, of als je meer geld uitgeeft dan dat je bespaart en je denkt dat het tijd is om wat rustiger aan te doen wat betreft de uitgaven, kan het debuut op de markt van deze "magische" armband iets voor jou zijn!

De elektronische armband is gemaakt, getest en op de markt gebracht door Ronnie Sullivan, en nu gaat "Pavlok" als warme broodjes over de toonbank op Amazon. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van dit apparaat waar al veel over gesproken wordt.

via ABC News

Advertisement
Amazon

Amazon

De Pavlok-armband van Sullivan heeft de ambitie om onze algemeen overwogen verkeerde leefgewoonten, zoals het verspillen van geld, de consumptie van junkfood of minder aan te raden voedsel in frequente doses, de tijd doorgebracht voor de pc of het te veel of te weinig slapen, te controleren

Kortom, elke keer dat je van het vooraf bepaalde spoor afwijkt, geeft de Pavlok-armband een zeer lichte 350 volt elektrische "schok" om ons... een alternatieve waarschuwing te geven!

Advertisement
Amazon

Amazon

Met een prijs van $158, bestaat de Pavlok-armband uit ongeveer 150 schokken per lading, wat betekent dat als we de regels te vaak overtreden, we dit snel zullen afleren.

Amazon

Amazon

ABC News

ABC News

Ondanks dat de eerste beoordelingen en meningen van de gebruikers die het hebben gekocht, behoorlijk contrasterend zijn, kun je je afvragen of dit elektronische apparaat van Ronnie Sullivan echt onze gewoonten kan controleren, ons geweten kan vervangen en zich openstelt voor scenario's die in toenemende mate vergelijkbaar zijn met die van een sciencefictionverhaal. Het einde is nabij.

Flickr

Flickr

Advertisement