In deze spa kun je genieten van een hydromassage in glühwein: een ontspannende pauze die echt origineel is

Janine image
door Janine

04 December 2020

In deze spa kun je genieten van een hydromassage in glühwein: een ontspannende pauze die echt origineel is
Advertisement

Als we over bepaald eten en drinken horen, neemt onze geest ons onmiddellijk mee naar specifieke scènes, contexten en tijden van het jaar. Denk bijvoorbeeld aan glühwein: de typische warme drank gemaakt van rode wijn, suiker, citrusvruchten en aromatische kruiden doet ons onmiddellijk aan de winter, koude oorden en intieme situaties denken, op de een of andere manier “gezellig”.

Welnu: als jij ook, denkend aan deze typische Centraal-Europese bereiding, scènes hebt voorgesteld zoals die hierboven beschreven, zul je geïntrigeerd raken door het zeer speciale wellnesscentrum waarover we je gaan vertellen. Waar hebben we het over? Over een spa die in zijn bubbelbaden heeft besloten om een ​​mengsel van glühwein te gebruiken in plaats van het klassieke water!

via SpaSeekers

Advertisement
SpaSeekers

SpaSeekers

Je leest het goed: dit is niet een plek die de vrucht is van de verbeelding van degenen die een glas te veel hebben gedronken, maar een zeer originele spa in Coventry, in het Verenigd Koninkrijk. SpaSeekers, zo heet het, laat klanten baden in een bubbelbad gevuld met glühwein op de juiste temperatuur, in een wellnessprogramma gebaseerd op de antioxiderende eigenschappen van rode wijn, kruiden en citrusvruchten waarmee het is verrijkt.

Een waar paradijs voor alle liefhebbers van deze warme en geurige nectar, die uiteraard niet uit het bad gedronken kan worden maar in elegante glazen geserveerd wordt terwijl je geniet van de hydromassage. Op de juiste manier gemengd en behandeld om een ​​neutrale pH te verkrijgen, volgens wat de managers van SpaSeeker beloven, kan glühwein de huid helpen ontgiften, gifstoffen elimineren en exfoliërende, schimmelwerende en antibacteriële effecten garanderen.

Advertisement
SpaSeekers

SpaSeekers

En de bijzondere beleving in de "wijnkuip" kan nog verrijkt worden met diverse andere luxe behandelingen, perfect om jezelf te verwennen tijdens een welverdiende pauze of bij een speciale gelegenheid. Wil je het proberen? Wie weet of deze zeer bijzondere hydromassage vroeg of laat ook buiten Engeland zijn intrede doet!

Advertisement