Er komt een app die je beledigt als je niet naar de sportschool gaat

Janine image
door Janine

05 Juli 2019

Er komt een app die je beledigt als je niet naar de sportschool gaat
Advertisement

Je houdt niet van de sportschool, maar je bent vastbesloten om af te vallen? Maak je geen zorgen, vanaf vandaag is er een applicatie, gratis te downloaden, die je aanspoort om geen tijd te verspillen en weer in vorm te komen, die de tijden van trainen respecteert. Als je een moeilijke dag hebt, wanneer je moe bent en je geneigd bent je dagelijkse workout tot morgen uit te stellen, zal deze fantastische app je eraan herinneren dat je jezelf een duwtje moet geven. Wanneer de wilskracht schaars is, hebben we een hardere aanpak nodig.

via /seo-michael.co.uk

Advertisement
pxhere

pxhere

De applicatie "Abusive Gym Reminder" zal letterlijk de stem van je geweten zijn, wanneer je denkt dat je een training kunt uitstellen of jezelf een hamburger met patat gunt. Grappige beledigingen voor de moeilijkste momenten: "Je zult alleen sterven" of "Je bent een ramp!" zijn slechts een paar voorbeelden van reacties die je mogelijk ontvangt van deze elektronische personal trainer.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Volgens de makers van deze applicatie zouden de beledigingen bijdragen aan het vergroten van het geweten en het schuldgevoel en bijgevolg aan het ritme waarmee we dagelijks in de sportschool gaan trainen. Voor degenen die geen groot gevoel voor humor hebben, kan deze applicatie demotiveren in plaats van hen aanmoedigen om naar de sportschool te gaan.

Het is duidelijk dat, zoals de fitnessexperts suggereren, alleen wanneer we de juiste motivatie vinden om onszelf te verbeteren - ons ervan bewust zijn dat de inspanningen die we leveren in ons voordeel zullen zijn - we in staat zullen zijn om een serene training te krijgen die resultaten oplevert. Alleen dan zullen we externe factoren, zoals deze toepassing, niet nodig hebben om ons aan te moedigen om te verbeteren.

Advertisement